RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Andreas Glyniadakis s-a alăturat echipei Energia Târgu Jiu

/ 1 ianuarie 2015

Oltenii au revenit ieri seara la antrenamente. Ultima achiziție a Energiei, grecul Andreas Glynidiakis, s-a alăturat noilor săi colegi, la Târgu Jiu.

10881268_851601771563277_910543859_n

Câștigătoarea Cupei României a aruncat bomba pe piața transferurilor în această iarnă, conducerea clubului reușind să-l ademenească pe internaționalul grec Andreas Glynidiakis la Târgu Jiu. Elenul a efectuat ieri seara primul antrenament alături de noii săi colegi, odată cu reunirea echipei în perspectiva startului de an 2015, unul de foc pentru gorjeni.

Cv-ul pivotului de 33 de ani o conține pe Olympiakos Pireu, formație cu care a cucerit a doua Euroligă din carieră, în 2012. Panathinaykos Atena și Lietuvos Rytas nu lipsesc nici ele din „dosarul” jucătorului. În sezonul 2014-2015, puternicul pivot a intrat pe parchet doar în 4 partide în Turcia, pentru Gaziantep, având medii de 11.3 minute, 2.3 puncte și 3.5 recuperări.

Energia se numără printre formațiile Ligii Naționale care au revenit extrem de rapid din mini-vacanța de iarna, explicația pentru acest lucru fiind dată de manșa tur a sferturilor Cupei României, de pe 5 ianuarie, împotriva celor de la CSU Sibiu.

În această pauză competițională, gruparea olteană a mai fost interesată de serviciile unor jucători precum Octavian Popa-Calotă și Szabolcs Santa, de la CSU Sibiu, respectiv SCM U Craiova, dar nimic nu s-a concretizat.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.