RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Andreas Glyniadakis, la Energia

/ 23 decembrie 2014

Acesta îl va înlocui pe Larry Turner.

andreas-glyniadakis-centre-51fa61d82fc6f

Conducerea CS Energia s-a mișcat rapid pe piața transferurilor și, înainte de încheierea turului de campionat, a ajuns la un acord cu pivotul grec, Andreas Glyniadakis. În vârstă de 33 de ani, cu o înălțime de 2.15 m, acesta vine la Târgu Jiu de la ocupanta locului 13 în Turcia, Royal Hali Gaziantep. Elenul și-a început cariera în 1997, la Panathinaikos Atena, și dispune, de asemenea, de un CV impresionant, care mai cuprinde formații precum Lietuvos Rytas, Olympiacos Pireu, dar și pe viitoarea adversară a Energiei în EuroChallange, BC Astana.

La nivel de NBA, Glyniadakis a fost draftat în 2003 de Detroit Pistons, îmbrăcând mai apoi echipamentele celor de la Atlanta Hawks și Seattle SuperSonics. Grecul a bifat numeroase apariții pentru națioanala țării sale, cu care a și cucerit medalia de bronz la FIBA Eurobasket 2009.

În sezonul 2014-2015, puternicul pivot a intrat pe parchet doar în 4 partide, cu medii de 11.3 minute, 2.3 puncte și 3.5 recuperări.

Agentul jucătorului, Misko Raznavotic, a anunțat mutarea pe contul personal de twitter.

www.sportingorj.ro

Comentează!

11 Comentarii până acum

  • Michael spune:

    „Puloveristului”prezidential: Te-ai grabit ca de obicei !Unde nu-i cap ,vai de picioare!!!!Turner ca si rezerva noului pivot este ok,pe cand Vlaicu este a cincea roata la caruta(la fel ca:Minea,Stefan,etc.).De aplaudaci nu ducem lipsa.Asa se intampla cand pui la conducere neprofesionisti!

    • a fan spune:

      Tu te auzi ce zici „Michael” ? Stii macar regulile din campionatul romanesc (in ceea ce priveste strainii) ? Nu cred ca suntem o echipa cu un buget asa mare incat sa ne permitem sa-l pastram si pe Turner si sa lasam 2 straini in afara lotului la fiecare meci.

      • Felix spune:

        Nu suntem cu un buget asa mare nu!!:)))))))avem peste un milion buget sezonul asta….Atentie!!Peste un milion…..intrebati pe cei in cunostinta de cauza si vedeti daca e asa:)))grecul asta aveti impresia ca a venit pe cateva mii?????aveti impresia ca salariile jucatorilor sunt mici??????suntem in primele 5 echipe la bani cheltuiti anul asta..daca nu primele 4…..

  • doctorul spune:

    Are dreptate Michael. Daca nu erau bani, nu se aruncau pe fereastră atâţia! Facem un calcul? Woods două luni, transport dus-întors, casa si masă. Vlaicu cinci luni plătit degeaba, ca si Vasile si Bratoloveanu. Strangi lejer câteva mii bune de euro pe luna cât sa iei doi jucători bunicei, că sa te ajute măcar 5 minute pe meci fiecare. Si încă ceva: stie cineva din conducere(tehnică sau administrativă) că pivotul grec joaca maxim 15 minute pe meci? Daca vom juca în continuare cu Nemanja pe 5, suntem victime sigure în multe meciuri. Si adio locurile 1-9! Dar ce mai contează, salariile merg si banii noştri nu au miros

    • Felix spune:

      Pai vlaicu nu are salariul mare…vi se pare mult sa iei 2200 de euro si sa stai degeaba?????…sau minea 1400 de euro si sa nu faci chiar nimic???pe bratoloveanu nu l mai puneti la socoteala ca ia si el 1500 lei pt poze ….e mamica atenta.:))))care conducere??????constatinidis decide ce se intampla..i a dat ciurel mana libera…nu l luati in calcul pe pompanasu…pardon…cumpanasu

    • asistentul spune:

      Stati linistit ca Vasile Stefan in maxim 3 saptamani nu o sa mai faca parte din lotul echipei ;).

  • Felix spune:

    Pai dintre toti aplaudacii de pe banca tocmai la vasile se renunta???!!!!!:))))))chiar ca suntem de ras!!!minea ne ajuta f mult..vlaicu ne ajuta foarte mult!!!!

  • ilici spune:

    Cred ca si cu Andreas Glyniadakis vom lua aceiasi teapa ca si cu ceilalti. Cu asemenea conducere a clubului nu ai cum sa obtii rezultate. Mai mult, toti dau vina pe jucatori dar nici antrenorul cipriot nu mi se pare grozav. Una peste alta, oare de ce si-au dat demisia dl. Raut si dl. Stroescu? Nu cumva acum culegem roadele unor decizii luate de sponsorii clubului pe care cei doi nu le-au agreat si acceptat? Concluzia este, ca facem cum facem si tot cei necunoscatori in ale baschetului sunt mentinuti in functii. Sa ne fie de bine!

    • Evident spune:

      Crezi tu ca dl. Raut si dl. Stroescu aveau reteta succesului?! Hai sa iti aduc aminte EXTRATRANSFERURILE facute de acest cuplu bomba. Veniri: Reinke, Jazvin, Milosevic, Tudosa, Stefan, Keerles. Plecari: Kakaroudis, Rosu.8(OPT!). Am terminat pe un onorabil loc 8. Am castigat Cupa Romaniei datorita daruirii exemplare a jucatorilor. Ne place sa aruncam cu noroi in fiecare an, indiferent daca echipa joaca sau nu joaca. Haideti sa ne calmam toti si la sfarsitul anului sa tragem linie. PS: Sunt de acord cu toti de aici in schimb la un lucru care este mai mult decat evident: dl. Cumpanasu este paralel cu fenomenul. In rest: HAI ENERGIA!!!

      • sarpe spune:

        „EVIDENT” observ ca ai enumerat niste nume de jucatori care au trecut pe la energia sezonul trecut !!hai sa vedem daca au fost bune sau nu..jazvin oe departe cel mai bun pivot cae l a avut ENERGIA pana acum…milosevic foarte bun ,drept dovada ca a fost pastrat si i s a oferit cel mai mare salariu care l a dt sectia de baschet pana la grecul asta nou care ia vreo 10 mii de dolari…tudoasa a fost bun si anul asta dar s aaccidentat,vasile a cochetat cu lotul national pana acum.,,kakaroudis nu s a adaptat la jocul haotic care l pravtica echipa cu cele doua vedete eterne.troupe si darby..rosu un indolent caruia i s au dat ff multe sanse….dar vad ca aici nu l amintesti pe watson despre care nu mai putem sa comentam nimic ….prea bunpy energia…nici de tal karpelesz n ai zis nimic….un jucator roman care a crescut foarte mult in valoare si caruia i s a dat un salariu foarte mare…..deci???

      • ilici spune:

        Pentru Evident…. nu stiu daca aveau reteta succesului dar sunt sigur ca si-ar fi dat demisia daca nu isi realizau obiectivele. Este o chestiune de onoare si demnitate, doua trasaturi de caracter mai rar intalnite. Ne-am obisnuit sa luam banul si sa ne doara undeva de rezultate. Ei bine, d-aia nu vom obtine niciodata nimic! A venit cipriotul cu un pivot de r***t, de r***t s-a facut! A luat un alt pivot, tot de r***t! L-a adus pe Sulivan, de departe un transfer potrivit. Chiar nu vede nimeni ca cineva isi bate joc de banii CEO si ai orasului? Plus de asta, jocul Energiei este fara orizont. Se impotmolesc mereu pe semicerc, nu stiu ce sa faca cu mingea… Desi nu ma pricep la baschet, totusi nu vad un joc creativ, nu vad scheme rapizi, nu vad randament decat cateva minute si apoi de taram si tot ne taram la naparcile… Toti ne dorim sa mearga bine echipa dar ceva lipseste iar bani au fost din belsug. Ne vaitam ca nu avem oameni dar putine echipe au un lot valoros ca Energia. Mai degraba este o problema de antrenor dincolo de lipsa unui pivot autentic si a unui inlocuitor pentru Watson. Extreme sunt, asa ca nu vad care ar fi problema sa jucam si noi ceva ca de la un timp mi-a fost rusine sa ma mai uit la meciuri. Bun comentariul lui Sarpe…Bravo! Pertinent si realist!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.