RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Eugen Pîrvulescu: „Mi-am dat seama că munca mea la Târgu Jiu a fost apreciată”

/ 16 decembrie 2014
Eugen Pîrvulescu a devenit astăzi pentru a doua oară preşedinte al Pandurilor primind girul acţionarilor clubului gorjean pentru o perioadă destul de grea din viaţa echipei.

IMG_3301„Am emoții mai mari decât la prima mea conferință de presă de acum 4 ani jumătate la Pandurii Târgu Jiu. A fost un moment emoționant când am primit un telefon de la conducătorii clubului Pandurii. Mi-a fost foarte greu să mă despart de U Cluj, de finanțatorul Florian Walter, un om de excepție căruia vreau să-i mulțumesc. Am venit la Târgu Jiu, a doua casă a mea, în sufletul meu există Pandurii Târgu Jiu, au fost momente grele pentru mine în această toamnă, când am întâlnit Pandurii în jocurile din Liga 1 și Cupa României, la momentul respectiv cu un ochi râdeam cu altul plângeam pentru că nu ți-e totuna să vezi jucătorii cu care am lucrat, jucători deosebiți, dar asta este viața. Din telefoanele pe care le-am primit mi-am dat seama că munca mea la Târgu Jiu a fost apreciată și pe această cale le mulțumesc. Am mare încredere în jucători, știu ce caractere sunt, jucători valoroși. Chiar discutam cu Edi Iordănescu care vine la Târgu Jiu cu stafful lui, un staff tânăr, vine la Târgu Jiu să facă performanță. Sper să facem echipă bună!”, Eugen Pîrvulescu, preşedinte Pandurii Târgu Jiu.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.