RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Trupa lui Constantinides, umilită la Cluj

/ 13 decembrie 2014
În noua Sală de Sport a Clujului, Energia a fost spectatoare de lux permiţând gazdelor de la U BT Cluj Napoca un succes categoric 92-72 (25-11, 25-22, 30-13, 12-26).

1Darby a revenit după o pauză lungă, dar a făcut-o timid, ceea ce l-a şi obligat pe Constantinides să-l scoată de pe teren în primul sfert, unul de coşmar pentru gorjeni după ce Turner a făcut trei greşeli personale în doar 6 minute de joc, iar Watson a strâns şi el două greşeli personale foarte repede. Cu 25-11 după primele 10 minute de joc, gazdele au zburdat pe teren şi au mărit constant diferenţa, la pauză fiind deja 17 de puncte între cele două echipe. Nici după pauza mare lucrurile nu s-au schimbat în bine la Energia, din contră. Gazdele au forţat, iar diferenţa a trecut binişor şi de 30 de puncte. Abia atunci clujenii au avut milă şi au început să lase scorul pe plan secund gândindu-se mai mult la spectacol şi la jucătorii cu mai puţine minute strânse pe teren. Astfel, Energia a început să reducă din handicap, Darby a început şi el să se reîmprietenească cu coşul, iar la final diferenţa a fost de doar 20 de puncte, scor 92-72.

www.sportingorj.ro
Comentează!

3 Comentarii până acum

  • Ce a fost asta? spune:

    Ce a fost asta? De ce oare fluctuatia asta de forma si de rezultate? Sunt oare obositi nu prea e plauzibil. Sau echipa mergea prea bine in comparatie cu celelalte reprezentate de „mare” valoare a clubului?

  • Doru spune:

    Oare nu realizeaza nimeni din conducerea clubului ca Turner a fost un transfer total nereusit pentru o echipa care se vrea in Europa si pe un loc fruntas in campionat? Daca acest pivot joaca doar 5 minute pe meci, hai sa zicem 10, acumuland atatea greseli de fiecare data, atunci cum am putea sa avem siguranta sub panou? Sulivan nu mi se pare grozav dar sa zicem ca poate sa-l suplineasca pe Watson cateva minute. Parerea mea este ca trebuie adus un pivot OBLIGATORIU foarte bun, dati afara 2-3 care stau pe banca si platit acesta mai bine. In rest, antrenorul va raspunde probabil cu postul pentru rezultate. Oricum, la bugetul avut rezultatele sunt foarte slabe. Faptul ca aproape ne-am calificat in primavara europeana nu ma impresioneaza intrucat echipele pe care le-am vazut si pe care le-am batut, mi s-au parut destul de slabe. M-as fi asteptat la altceva dar se pare ca probabil sunt singurul, ceilalti iubitori ai baschetului apreciind evolutia echpei. O fi!

  • Michael spune:

    Care este rolul rezervei de lux Vlaicu,a vesnicilor aplaudaci Minea,Stefan,Bratoloveanu etc.?Jaloane multe si unele foarte costisitoare (Vlaicu).Pustiul Sanda se descurca mult mai bine (aviz pulovaristului prezidential).

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.