RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii, ultima reprezentaţie din 2014

/ 11 decembrie 2014
Pandurii joacă ultimul meci din 2014 în faţa celor de la Oţelul Galaţi, echipă pe care a învins-o de două ori în această toamnă, o dată în campionat şi o dată în Cupa României, acum miza fiind calificarea în semifinalele Cupei Ligii.

20      După plecarea lui Grigoraş, antrenor interimar a rămas Dorian Gugu, fost secund în mandatul tehnicianului băcăuan. Gugu spune că nu i-a fost deloc uşor în perioada aceasta, însă speră ca victoria să le surândă elevilor săi şi Pandurii să continue cursa în această competiţie şi astfel se vor mai şterge din dezamăgirile unui sezon aproape negru: „Munca de unul singur este foarte grea, dar sperăm să trecem cu bine meciul de vineri, vrem să câștigăm și să ne calificăm mai departe. Așa vom mai uita din meciurile anterioare. Toate meciurile sunt grele, sperăm să fim noi echipa care va câștiga. Avem un lot mai bun decât Oțelul, jucăm acasă, așa că vrem un rezultat favorabil. M-aș bucura să câștigăm, dar bucuria va fi trecătoare”, spune Dorian Gugu.

 Fără schimbări majore

Pus în premieră în postura de a alege primul unsprezece al Pandurilor la un meci oficial, Dorian Gugu spune că nu are emoţii şi nici nu va face mari schimbări în echipa gorjeană: „Emoții nu am, emoții sunt la orice meci. Am antrenat și în țară și în străinătate. Acum nu am ce schimba, dacă până acum s-a jucat cu un nucleu de jucători nu voi schimba ceva. Dacă se pierdea sau nu se juca bine, poate trebuia schimbat. În mare echipa va fi aceeași”, spune cel căruia acţionarii Pandurilor i-au trasat sarcina de a se ocupa de echipă până la venirea noului antrenor. Gugu speră că echipa gorjeană va reuşi să încheie anul cu un succes şi este sigur că jucătorii vor da dovadă de profesionalism la această ultimă partidă pentru a lăsa o impresie bună măcar la final: „Este final de campionat, băieții sunt mai nervoși pentru că rezultatele nu au fost pe măsură. Sper ca la finalul acestui meci să fim bucuroși de accederea în semifinalele Cupei Ligii. Sunt jucători profesioniști, sunt plătiți, trebuie să fie concentrați. Antrenorii pleacă, alții in, jucătorii rămân. Ultima impresie contează foarte mult”, a mai declarat Dorian Gugu.

 Şi Oţelul speră la calificare

Optimismul nu lipseşte nici în tabăra Oţelului, care vine la Târgu Jiu după ce a reuşit să scape de ultimul loc din clasamentul Ligii 1 după câteva rezultate bune realizate în campionat. Iulian Popa crede că Oţelul poate profita de situaţia de la Pandurii şi echipa gălăţeană să fie cea care va merge în semifinalele Cupei Ligii: “Pandurii, de-a lungul timpului, a jucat foarte bine cu domnul Grigoraş pe bancă. Nu ştiu ce se întâmplă şi la ei, probabil o stare generală a echipei, o apatie şi la ei. Noi încercăm să profităm de faptul că au rămas fără antrenor pentru că e un şoc care se produce mereu la echipă. Câteodată este benefic, câteodată nu te ajută deloc”, a declarat jucătorul echipei gălăţene.

Meciul dintre Pandurii şi Oţelul, contând pentru sferturile de finală ale Cupei Ligii, o competiţie în care LPF a pus la bătaie premii totale de un milion de euro, este programat a se disputa vineri la Târgu Jiu, pe stadionul Municipal, cu începere de la ora 20:00.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.