RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Au pus gând rău clujenilor

/ 11 decembrie 2014
După ce au reuşit să câştige cu emoţii în faţa ungurilor de la Kormend, cei de la Energia îşi concentrează acum atenţia pe campionat, unde au de disputat un nou meci în deplasare, la Cluj Napoca, cu U Banca Transilvania Cluj, meci pe care gorjenii vor să-l câştige.

IMG_5404           Cu doar trei victorii în actuala stagiune, echipa clujeană este una dintre deziluziile campionatului intern într-un sezon în care echipa preluată acum de Marcel Ţenter nu a reuşit nicio victorie în EuroChallenge. Din această postură, de surpriză neplăcută a campionatului, universitarii clujeni speră la o revenire care să-i repună pe traiectoria dorită. Antrenorul Constantinides ştie că-l aşteaptă la Cluj Napoca o partidă grea, însă promite că la fel de greu le va fi şi gazdelor: „Simt că meciul de sâmbătă va fi foarte dificil şi pentru noi, dar şi pentru Cluj. Clujul anul acesta este surpriza negativă a campionatului până acum, un club care are un buget foarte mare li nume foarte mari, iar cei care cunosc fenomenul şi oamenii de la Cluj ştiu că nu au avut rezultate foarte bune până acum, atât în EuroChallenge cât şi în campionat. Toate aceste detalii îi fac mult mai periculoşi pentru noi, nu uitaţi că în acest moment este o echipă care este sub linia play-off-ului şi cu siguranţă că în mintea lor se gândesc că trebuie să înceapă să câştige”, a declarat antrenorul Energiei.

 Targetul Energiei: să termine în primele 4

În ciuda celor două înfrângeri suferite în acest sezon pe teren propriu, cu echipele Craiovei şi Ploieştiului, Energia şi-a propus să termine prima parte a sezonului regulat între primele patru: „Targetul nostru pentru următoarele trei meciuri este să le câştigăm pe toate trei sau doup din trei pentru a rămâne în primele 3-4 echipe până la finalul turului de campionat”, a mai spus Constantinides. Acesta spune că, pentru a reuşi să atingă acest target, Energia trebuie să-şi recupereze punctele pierdute pe teren propriu: „Am pierdut două meciuri pe teren propriu. Înfrângerea cu Craiova am acoperit-o cu victoria de la Piteşti, şi căutăm încă o victorie în afară, împotriva celor de la Mureş sau celor de la Cluj, pentru a acoperi înfrângerea cu Ploieşti. Împotriva celor de la Cluj, sâmbătă, şi împotriva celor de la Mureş trebuie să avem atât performanţe bune, cât şi mintea limpede pe final de meci dacă vrem să câştigăm”, a mai declarat antrenorul cipriot al Energiei. Acesta crede că un atu important pentru echipa sa îl constituie moralul bun pe care jucătorii ăl au după succesul important repurtat în EuroChallenge: „Echipa are rezultate foarte bune şi un psihic foarte bun şi presiunea este pe umerii celor de la Cluj şi trebuie să folosim acest lucru ca un aspect pozitiv pentru noi”.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.