RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Bătaie de joc – Pandurii om cu om în Copou

/ 29 noiembrie 2014
Pandurii a fost umilită de ultima clasată CSMS Iași, scor 0-3, ieșenii reușind astfel prima victoria în Copou în actualul sezon. Petre Grigoraș are zilele numărate pe banca gorjenilor.

IMG_5306 Pandurii a devenit ciuca bătăilor în Liga 1. Iașul a făcut instrucție cu penibila echipă a lui Grigoraș, asta deși a evoluat aproape o repriză în inferioritate numerică. Crețu a fost eliminat pentru două glabene la scorul de 2-0 dar tot Iașul a mai punctat până la final prin Bosoi.

CSMS Iași a rezolvat meciul încă din primele 17 minute când avea deja avantaj de două goluri pe tabelă. Matulevicius a înscris în proprie poartă iar Bole a dublat avantajul. Ciucur, omul refuzat de Grigoraș, a fost unul din cei mai buni jucători ai gazdelor.

Pandurii a început cu doi atacanți în primul unsprezece dar Roman a jucat un rol de mijlocaș ofensiv. Pandurii a fost atât de neputincioasă încât a reușit contraperformanța să șuteze o singură dată pe poartă în prima parte, în minutul 45. 7-1 a fost scorul șututilor pe poartă în prima repriză, iar la final tot Iașul a ieșit în avantaj, 10-5.

Pandurii a făcut grevă japoneză în semn de protest pentru arbitrajele din Liga 1, dar s-au crezut ei înșiși în grevă… de fotbal.

Mihai Răduț a revenit pe teren după o perioadă mai lungă, dar nu a rupt nici el gura târgului.

Este de așteptat ca Petre Grigoraș să fie demis după acest insucces. Asta după ce președintele Prunariu i-a impus tehnicianului un obiectiv de șase puncte în ultimele două runde ale turului. Cum el nu a fost îndeplinit este posibil să se ia măsuri din partea conducerii. Dar tot Prunariu promitea după înfrângerea cu Botoșani că Grigoraș nu va pleca până la finalul anului.

Oare cât vor mai continua umilințele ?

 Analiza pandurilor la Iași

Stanca: S-a rugat degeaba la Dumnezeu înaintea jocului ! Nici o reacție la reluarea involuntară a lui Matulevicius. Mai avea puțin și mingea îl lovea în față ! La golul doi, de asemenea, nu a avut nici un reflex la sutul pe colțul lung. A ținut mâinile pe lângă corp, parcă a se feri de minge. A scos o minge la 3-0. Prea târziu…

Pleașcă: Dominat clar de fostul său coleg Ciucur și nu numai. Toți adversarii și-au făcut de cap în zona sa. A rămas la cabine la pauză.

Erico: După prestația de la Iași nu poate fi catalogat ca un fundaș decent. Depășit în viteză foarte ușor, a pasat greșit de nenumărate ori, a continuat cu șuturile de la 40 de metri deși niciodată nu a fost nici măcar aproape de buturi. O gaură permanentă în defensiva gorjeană

Momcilovic: Luat din zona sa de confort e destul de expus. Dezorientat în centrul defensivei nu are un joc coerent. Nici el nu știe ce joacă și ce trebuie să joace. În partea a doua a trebuit să acopere și partea stângă, dar nu a prea reușit.

Ungurușan: Căpitan, în lipsa lui Anton. Premiul lui Grigoraș pentru mediocritate. Nu a greșit nici o centrare. Toate s-au dus la adversari.

Nistor: Peste tot și niciunde. A început cu o verticalizare de număr 10, dar asta a fost tot. Singura centrare bună dintr-o fază fixă i-a surprins în offside pe colegii săi. Are nevoie de un antrenor care să-l disciplineze tactic. Nue cazul lui Grigoraș.

Predescu: E strălucit dar lipsește cu desăvârșire. S-a văzut puțin în joc și atunci ți-ai fi dorit să nu se vadă. A bătut lamentabil o lovitură liberă de la 16 metri. A executat la fel de lamentabil un șut din interiorul careului. Corigent la Iași.

Buleică: Incredibil de ieneficient. Te întrebi de ce mai joacă. În nota echipei, extrem de slab. Un vole pe lângă poartă a fost singura sa „reușită” ofensivă.

Roman: Mijlocaș ofensiv, nu atacant cu toate că e golgheterul echipei. Grigoraș l-a distribuit în spatele lui Matulevicius și nu în linie cu Matulevicius. Schimbat la 3-0 după ce a luat și un galben. La 0-0 a avut șansa unei lansări pentru Nistor care ar fi scăpat singur dar asistul său a fost prea scurt. Crucea pe minge din startul meciului nu i-a folosit la nimic.

Shalaj: A fost autorul primului șut pe spațiul porții, în minutul 45. Unul destul de bun, dar nimeni nu a urmărit. Și cam atât. Schimbat cu Răduț.

Matulevicius: A marcat în sfârșit un gol. Din nefericire în proprie poartă. Plămadă, adversarul direct l-a păcălit iar mingea l-a lovit în umăr și a intrat în poartă. Singurele sale driblinguri au fost spre propria poartă. În sens invers nu s-a încumetat. A preluat în out o minge ușoară, a faultat în atac. A tras în blocaj din câțiva metri. Ratare imensă. Goluri ? Nici gând.

Nicoară: A intrat pe post de fundaș stânga, dar nu a prea coborât pe acolo de unde s-a marcat golul trei. A început bine dar s-a tăiat repede. Toate loviturile de colț le-a bătut în primul om.

Răduț: Chior în țara orbilor. Tehnică individuală destul de bună, dar individualist. Nu a schimbat cu nimic fața jocului. O opțiune, totuși, pentru jocurile următoare după ce a lipsit mult.

Shamsin: Șansă mare de gol pe final, dar Grahovac a respins incredibil reluarea libanezului cu capul. Are noroc numai de portari în formă maximă.

 „A fost o rușine. O mare rușine. Îmi cer scuze gorjenilor. Am fost penibili. Nu am fost o echipă”, Petre Grigoraș după meciul de la Iași.

www.sportingorj.ro
Comentează!

2 Comentarii până acum

  • Other spune:

    Da’ Prunariu n-are zilele numarate in birou ? Sau intai retrogradam si dup-aia isi numara zilele ?

  • gabi vulpe spune:

    Ups…nea Grig,te-a citit lumea prin Tg-Jiu…adica,si-a dat suporterul gorjean seama ce fel de antrenor esti…submediocru spre slab,cu fente-n cap ca tu esti Guardiola, iar tu, vrei bani multi si nu stii sa pui o echipa in teren!Pai ,sa o luam cu ultimul meci…pui mataluta pe stanga fundas, pe Ungurusan,cand el nu are decat un picior,pe dreptul…apoi al izolezi in centru pe Momcilovici si asta nu stie acolo!Pleasca e de div C si n-are nici -o vina baiatul,dar stai am uitat de Stanca,cel mai `comisar` portar de Liga 1…Pai stai tu,6 etape din returul trecut, mai nea Grig si nu-ti dai seama ca n-ai echipa si tu-i tii pe toti!Pai cine l-a vrut cu ardoare pe Nistor care-i de minifotbal,cine l-a vrut pe Buleica care centreaza doar in adversari, nu tu nea Grig?Oricum,eu te-am citit de cand ai antrenai pe Maxim si Chiriches si stateai toata ziua cu televiziunile la vorba si secunzii tai faceau antrenamentul si apoi la sedinta tehnica le ziceai sa joace cum simt si sa paseze mult pe aripi…HALAL antrenor …nu mai pacalesti pe nimeni…Grigoras, din pacate tot `cel mai tare din oras` este,ptr ca fraierii cei mai tari sunt aia care platesc lipsa de performanta!Aloo…ba conducere de partid,scapati de jucatorii astia si aduceti niste fotbalisti cu foame de performanta si de bani ,ca astia sunt blazati si li se rupe de suporteri…

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.