RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Andrieş nu ia în calcul demisia

/ 12 noiembrie 2014
Deşi Energia nu se regăseşte şi este la un pas de retrogradare, antrenorul Liviu Andrieş spune că demisia sa nu ar aduce şi o rezolvare a problemelor considerând că vina rezultatelor dezastruoase nu-i aparţine doar lui, iar conducerea clubului este cea care va decide în acest sens.

andries ganditor„Nu îmi dau nicio demisie. Nu e cea mai bună soluţie, sunt alţii care decid dacă sunt sau nu vinovat. Suntem într-o situaţie delicată, ingrată pentru cei care fac parte din echipă. Trebuie găsite soluţiile de a ieşi din această perioadă. Avem mulţi jucători accidentaţi, pot spune că la nici un meci nu am avut tot lotul la dispoziţie. Cu demisia nu sunt eu cel care decide, sunt conducătorii, ei sunt cei care decid şi analizează ce trebuie să facă”, a declarat Andrieş. Legat de acest subiect, preşedintele secţiei de handbal a clubului gorjean spune că acum Andrieş are un obiectiv şi în funcţie de acesta s-ar putea lua hotărâri cu privire la banca tehnică: „Liviu Andrieş şi echipa au primit ca obiectiv obţinerea a 12 puncte din cele şase etape, şi normal aşteptăm să vedem dacă va realiza acest obiectiv”, a declarat Benedict Geamănu. Cele şase meciuri despre care vorbeşte Geamănu sunt cele cu CSU Suceava, din care Energia nu a obţinut nimic, Dinamo, Călăraşi, Baia Mare, Potaissa şi Vaslui, aşa că, pentru a continua pe banca Energiei, Andrieş are nevoie de patru victorii din cinci partide, obiectiv greu de îndeplinit, dacă nu chiar imposibil, având în vedere că până acum gorjenii au doar o victorie în cont din 9 partide disputate.

Meciul dintre Energia şi Dinamo este programat a se desfăşura astăzi, în Sala Sporturilor din Târgu Jiu, cu începere de la ora 18:00.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.