RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Andrieş despre meciul de la Cluj: „Vom veni cu victorie de acolo”

/ 18 octombrie 2012

Energia Pandurii Târgu Jiu merge la Cluj Napoca pentru un meci pe care nu are voie să-l piardă pentru a reuși să se mențină în obiectiv.

Antrenorul Liviu Andrieș spune că evoluția slabă din meciul cu Dinamo a fost aproape de a produce o mare surpriză neplăcută și ar trebui să constituie un semnal de alarmă pentru elevii săi: „A fost un glonţ de calibru care ne-a trecut pe la urechi la meciul cu Dinamo. Cele mai mari realizări au fost cele două puncte. Nu am jucat mare lucru. Băieţii trebuie să înţeleagă că la Cluj e un meci important pentru ce va urma. Vom veni cu victorie de acolo. E un meci pe care trebuie să-l câştigăm, ne dă moral pentru ce urmează”. Tehnicianul Energiei spune și de ce este important succesul echipei sale la Cluj: „Ar fi extraordinar să facem 6 puncte pentru că s-ar rezolva şi problema locului de retrogradare. După cum se vede campionatul e puternic şi foarte încurcat în urma acestor rezultate care apar etapă de etapă”.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.