RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Victorie remarcabilă la debutul în EuroChallange

/ 5 noiembrie 2014

Energia Târgu Jiu a fost în permanență peste adversar, unul de referință în baschetul european.

IMG_4874

După multe zile de așteptări și pregătiri, cel mai important moment din „viața” echipei de baschet, debutul în EuroChallange, a venit. Câștigătoarea Cupei României a pășit cu dreptul în această competiție, surclasând Tartu Rock, formație situată în primele opt echipe ale sezonului precedent. Motivația și dorința băieților lui Constantinides a făcut diferența, aceștia prezentând un joc remarcabil pe aproape toată durata încleștării, oaspeții neavând replică la acțiunile oltenilor. Deși accidentat, americanul Louis Darby a reușit o partidă de excepție, îmbinând spectacolul cu eficiența.

Energia a început ca din pușcă meciul, fiind la adăpostul a șase puncte după primul sfert. Startul actului secund a continuat în aceeași manieră, însă, spre final, oaspeții s-au apropiat la un punct, intrând cu acest handicap la cabine. Sfertul trei a fost singurul în care Tartu Rock s-a aflat în avantaj, în ultimele secvențe ale acestuia. Împinși de la spate de 850 de suporteri, gorjenii au apăsat serios pedala de accelerație, surclasându-și adversarii până la ultima sirenă. Scor Final: 74-56 ( 21-15, 14-19, 11-13, 26-9).

În cealaltă dispută a grupei, Kormend a produs surpriza, smulgând victoria în Bulgaria, pe terenul celor de la Lukoil Sofia, scor 80-75. Astfel, Energia ocupă prima poziție, cu un coșaveraj net superior.

De remarcat este organizarea clubului gorjean. Pentru primul meci în Europa, aceasta a fost una care nu poate atrage decât cuvinte la superlativ.

www.sportingorj.ro

 

 

Comentează!

4 Comentarii până acum

  • paul spune:

    Felicitari ENERGIA pt.jocul foarte bun si pentru victorie.Felicitari Clubului pt.buna organizare si minunatului public din Sala Sportului pentru sustinerea lui Darby&Company!!Felix motanul unde e publicul acela care nu-l mai doreste pe Louis??!!A fost prea scump biletul sau nu ti-au dat de la Partid o invitatie sa vii la meci!!

  • Felix spune:

    Felicitari echipei !!!!bravo pt aceasta victorie….energia chiar a facut un joc bun ..watson e dupa oarerea mea cel mai bun fundas din tara……darby a facut un joc foarte bun ….dupa parerea mea Darby nu a parut un jucator care are sau vine dupa o accidentare…mai ales atat de grava pe cat a anuntat staful ca o are…din cate stiu eu nu a jucat la cluj fiind accidentat……deci , bravo darby pt jocul facut in acest meci….urat Darby ca de fapt nu esti accidentat si joci cand vrei…..poate unii fani inteleg aceste aspecte si inteleg caracterul unora…hai energia

    • Fanfelix spune:

      Caracterul tău este știut de majoritatea suporterilor.Nu mai prinde posturi străine legate de accidentările jucătorilor,provoci doar greață.Mereu ești contra (sper ca doar ca opinie)chiar nu ai minim bun simt.Vorbeste in punga si asculta tu cu familionul tău.RUSINE…….!!!!!!!!!??????,,,,,,,,(asta ca ești tare in semne de punctuație)

  • marian spune:

    Felicitari echipei,conducerii si publicului pentru o seara minunata!!Sambata vom fi alaturi de ENERGIA in meciul cu ASESOFT si speram sa ne bucuram la fel de mult ca marti seara.Felix motanul,pastreaza-ti parerile doar pentru tine sau pentru cei cativa instigatori care nu-l agreeaza pe Louis,nu intereseaza pe nimeni parerea ta!!!!Nu-ti trebuie prea multa minte ca sa realizezi ca meciul cu U Cluj nu era atat de greu si Darby nu trebuia fortat pentru ca intr-adevar are probleme medicale.Sa vorbim cu medicul sa-ti dea documentele medicale ca sa poti si tu dormi linistit:)))Si daca ai fost la meciul cu Tartu ai vazut ca intr-adevar „Sala nu-l mai agreeaza pe Darby”,de-asta l-a aplaudat si i-a strigat numele:))))))Este penibil modul in care te comporti!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.