RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Augustas Peciukevicius: „Primul joc al competiției este, de obicei, cel mai frumos”

/ 2 noiembrie 2014

Conducătorul de joc al estonienilor de la Tartu Rock, Augustas Peciukevicius, a prefațat jocul cu Energia Târgu Jiu.

tu-rock-vs-ventspils-tu-rock-ventspils-67375696

Doar două zile ne mai despart de momentul mult așteptat de întreaga suflare baschetbalistică din județul nostru. Meciul celor de la Pandurii Târgu Jiu împotriva Concordiei Chiajna, care s-a mutat la ora 17:00 tocmai pentru a nu se suprapune cu jocul Energiei de marți seara, va fi, cu siguranță, eclipsat de debutul acesteia în EuroChallange. Site-ul nostru a luat legătura cu unul dintre componenții de bază ai formației estoniene Tartu Rock, adversara câștigătoarei Cupei României. Într-un scurt interviu, conducătorul de joc al balticilor, Augustas Peciukevicius, a vorbit despre startul noului sezon al celei de-a treia competiții ca valoare de pe bătrânul continent. Vicecampioana Estoniei va evolua în ediția 2014/2015 pentru a șaptea oară în această întrecere.

Reporter: Care sunt așteptările tale de la prima partidă din EuroChallange?

Augustas Peciukevicius: Așteptările sunt unele pozitive. Primul joc al competiției este, de obicei, cel mai frumos. Desigur, știm că va fi foarte greu dar noi venim acolo doar pentru a obține victoria.

Rep: Ce știi despre Energia?

A.P.: Facem demersurile necesare pentru a ne cunoaște adversarul cât mai bine. Cred că luni, înainte de joc, vom știi totul despre acesta.

Rep: Îți este frică de echipa Energiei?

A.P.: Frică? Nu. Respectăm această echipă, știm că are jucători foarte buni și foarte valoroși, dar credem în noi înșine. Anul trecut, ne-am aflat printre primele opt echipe ale competiției EuroChallange așa că nu trebuie să ne temem de nimeni.

Până acum, Peciukevicius a înregistrat medii de 7.3 puncte și 5.1 assisturi în maioul formației pregătite de Kullamae Gert.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.