RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Antonis Constantinides: „Încercăm să avem succes pe toate planurile”

/ 29 octombrie 2014

Cipriotul este optimist înaintea celui mai important moment din istoria echipei de baschet, participarea în FIBA EuroChallange.

img_5457-qpr

Până la startul primei competiții europene de baschet la care va lua parte Energia, aceasta se va deplasa, vineri, la Cluj Napoca, pentru un joc facil, împotriva Universității. După etapa a V-a a LNBM, trupa lui Constantinides va putea să se gândească doar la debutul în FIBA EuroChallange. O victorie marți seara ar încununa perioada bună traversată de gorjeni. Înaintea primului test oficial în noua aventură, tehnicianul cipriot expune o atitudine extrem de optimistă: „Jucăm pe 3 fronturi diferite în același moment. Nu este ușor, dar cred că am suficientă experiență să facem față cu succes în ceea ce ne-am propus. Am vorbit și cu conducerea clubului și le-am transmis că noi încercăm să avem succes pe toate planurile. Nu îmi place să „aleg” o competiție anume. Avem puterea și energia necesară să trecem cu bine peste asta. Le transmit și suporterilor că va fi foarte dificil. Jucăm pe 3 fronturi, dar vom da tot ce e mai bun să facem față cu brio”.

Datorită alegerilor pentru președinte al României, partida din etapa a XIII-a dintre Pandurii Târgu Jiu și Concordia Chiajna a fost decalată cu o zi, în loc de 3 noiembrie, urmând să se dispute pe 4 noiembrie. Paradoxal, ora de începere este 18:30, cu 30 de minute mai devreme decât ora la care Energia va debuta în EuroChallange. Astfel, iubitorii sportului gorjean vor fi nevoiți să aleagă între cele două meciuri. Pe ultima sută de metri, pentru evitarea problemei cu care ar urma să se confrunte publicul obișnuit al echipelor de baschet și fotbal, președintele CA al clubului Pandurii, Mihai Prunariu, va face demersurile necesare în încercarea de a evita suprapunerea respectivelor partide. Șansele ca acesta să aibă câștig de cauză sunt scăzute.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.