RSS post comments feeds rss email feeds twitter

CS Pandurii a inaugurat primul magazin oficial

/ 23 octombrie 2014

Astăzi a avut loc deschiderea primului magazin oficial al Clubului Sportiv Pandurii Târgu Jiu. Acesta este situat în fața Hotelului Gorj.

1_resize11

CS Pandurii Târgu Jiu a inaugurat astăzi primul magazin oficial dedicat suporterilor și simpatizanților echipei alb-albastre. La evenimentul aniversar desfășurat vizavi de Hotel Gorj, acolo unde se situează fan shop-ul gorjenilor, au luat parte oficialități locale, reprezentanți ai Federației Române de Fotbal, conducerea administrativă a clubului, precum și tehnicianul Petre Grigoraș, însoțit de Răzvan Stanca, Dan Nistor, Mihai Răduţ, Mihai Roman şi Erico şi Elton da Silva. Panglica magazinului care va fi deschis zilnic pentru susținătorii vicecampioanei din 2013, a fost tăiată de preşedintele Consiliului de Administraţie al clubului Pandurii, Mihai Prunariu, directorul departamentului de scouting al FRF, Aurel Ţicleanu, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Ciprian Florescu, şi Prefectul judeţului Gorj, Alin Văcaru. După acest gest sombolic, jucătorii prezenți la eveniment au susținut o sesiune de autografe, iar Petre Grigoraș a stat de vorbă cu reprezentanții mass-media, într-o conferință de presă premergătoare partidei din deplasare împotriva echipei Dinamo București.

Ţicleanu: “Voi fi întodeauna un admirator, un suporter şi un prieten!”

Odată tăiată panglica magazinului, cei care au oficializat deschiderea acestuia au ţinut să adreseze câteva cuvinte celor prezenţi. Fostul internaţional român Aurică Ţicleanu a ţinut să precizeze că s-a aflat în această postură ca prieten al clubului gorjean: “Fac parte dintr-un organism, dar am venit mai mult în nume personal, aşa, ca la nişte prieteni, fiind foarte aproape de Liceul “Tudor Vladimirescu”, unde am învăţat. Cineva spunea că se împlineşte un an de când am fost la Florenţa cu Pandurii în Europa League şi mă uitam la copiii, la un viitor îndepărtat, mă alătur urărilor către un viitor mai apropiat. Am vorbit cu Grig şi i-am spus că le-am purtat noroc pe unde m-am dus, de aia sunt încrezător pentru duminică, voi fi acolo şi sper ca revirimentul să înceapă de duminică. Vă urmăresc, voi fi întodeauna un admirator, un suporter şi un prieten”, a declarat Ţicleanu.

 Grig: “Să poarte cu mândrie tricoul Pandurilor!”

Reprezentând grupul de jucători prezenţi la inaugurarea magazinului oficial al Pandurilor, grup din care au mai făcut parte fraţii Erico şi Elton, Dan Nistor, Mihai Răduţ şi Mihai Roman, Răzvan Stanca a adresat şi el câteva cuvinte celor prezenţi, îndeosebi copii dornici să fie cât mai aproape de idolii lor de pe teren: “Sper ca prin rezultatele pe care le vom avea să vă apropiem şi mai mult. Să fiţi trup şi suflet alături de echipă fiind siguri că noi ne vom da viaţa pe teren indiferent de echipa cu care vom juca”, a declarat portarul Pandurilor. Şi Grigoraş a avut un mesaj pentru cei veniţi la deschidere, dar şi pentru cei care vor călca în viitor pragul magazinului clubului târgujian: “Nu prea-mi plac discursurile. Echipa nu a prea jucat la nivelul pe care ni l-am dorit cu toţii, dar atunci când este dorinţă, dacă este şi putinţă, în cel mai scurt timp trebuie să apară şi rezultatele. Vom face tot posibilul ca echipa să revină acolo unde îi este locul, în prima parte a clasamentului. Le dorim celor mici să ajungă precum cei mari, să poarte cu mândrie tricoul Pandurilor şi felicitări pentru tot ce aţi făcut aici”, a declarat tehnicianul Pandurilor.

Cadouri reciproce

Primii cumpărători în magazinul proaspăt inaugurat au fost antrenorul Petre Grigoraş şi preşedintele Mihai Prunariu. Nu s-au făcut investiţii, ci mici cadouri. Grigoraş a cumpărat o cană pe care i-a dăruit-o preşedintelui spre a o folosi drept cupă a succesului, în vreme ce, în sens invers, din partea preşedintelui pentru antrenor, a fost cumpărat un desfăcător cu mesajul: “L-am luat pentru ca Grig să găsească metoda de a desface jocul adversarului”.

În vitrinele noului magazin, cei care doresc să-şi cumpere materiale cu însemnele clubului pot găsi, printre altele, tricouri oficiale, tricouri polo, fanioane, căni, ceasuri, odorizante pentru maşină, brichete, port-card-uri, şepci, căciuli, genţi, borsete, precum şi cartea lui Dorin Brozbă, “Pandurii, o dragoste gorjeană”.

foto: www.panduriics.ro

www.sportingorj.ro

 

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • Comentariu spune:

    Vorba din popor e buna: „Chelului ii trebuie thicie de margaritar”. Stadion, magazin oficial, mai putin joc, rezultate si puncte in clasament!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.