RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Timp suficient pentru pregătirea jocului cu ASA

/ 10 octombrie 2014

Pandurii Târgu Jiu dă piept mâine cu CS U Craiova, într-o partidă amicală ce se va disputa pe stadionul din Severin.

ANTRENAMENT-1209-660x330

În săptămâna ce a mai rămas din vacanţa venită de pe urma dublei naţionalei cu Ungaria şi Finlanda, antrenorul echipei gorjene, Petre Grigoraş, are destul timp la dispoziţie pentru a pune la punct jocul echipei în ceea ce priveşte etapa a XI-a, din propriul fief, contra revelaţiei ASA Târgu Mureş: „Nu pot să zic că această pauză e extraordinar de binevenită pentru că știam deja demult de ea. Dar vor fi aproape 12 zile de pregătire şi avem suficient timp la dispoziție pentru a ne pune din nou serios la muncă, pentru a ne pregăti de o partidă foarte dificilă, cu o echipă experimentată cum este Târgu Mureș. Doar dacă vom redeveni 100% serioși, vom reveni cu un joc mai bun la ora acestei partide”, este de părere Grigoraş.

Petre Grigoraş a făcut o amplă analiză a înfrângerii suferite în Ardeal, cu Universitatea Cluj, şi, în urma acesteia, este decis ca pentru duelul de sâmbătă să efectuze anumite schimbări. De asemenea, tehnicianul de 47 de ani este conştient de faptul că formaţia olteană a rămas datoare publicului şi nu numai: „Am analizat foarte bine zilele astea problema. Este o situație mai mult decât delicată, e un semn mare de întrebare despre ce am făcut până acum. Am rămas foarte datori și cred că o să fie mai puține discuții și mai multe fapte de acum încolo. Va trebui să schimb puțin anumite lucruri la echipă pentru a nu mai avea aceste oscilații, mai ales în atitudine. Jucătorii vor trebui să realizeze că doar cu jumătăți de măsură nu se poate face performanță”, a concluzionat antrenorul gorjenilor.

Conducerile cluburilor Pandurii Târgu Jiu şi CS U Craiova au ajuns la o înţelegere pentru disputatea unei partide de pregătire. Aceasta se va juca, mâine, pe stadionul din Severin, „juveţii” fiind cantonaţi la Herculane. Programată iniţial pentru ora 16:00, îşi va consemna startul cu o oră mai devreme, la ora 15:00, pentru ca fanii ce vor asista la amicalul dintre olteni, cât şi protagoniştii acestuia să ajungă în timp util în faţa televizoarelor pentru România – Ungaria.

foto: www.panduriics.ro

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.