RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraş: „De mai mult timp luasem decizia aceasta”

/ 15 ianuarie 2013

Petre Grigoraș a părăsit Pandurii declarând că are regrete, dar rămâne și cu multe amintiri frumoase din perioada petrecută la Târgu Jiu. Deja fostul tehnician a mai precizat că va continua să fie suporterul Pandurilor și că și-ar dori ca la finalul acestui campionat să poată veni la Târgu Jiu să sărbătorească accederea gorjenilor în cupele europene.

grig nou

„Nu vreau să comentez prea mult despre încheierea colaborării pentru că nu o să auziţi altceva din gura mea decât că mi-a fost greu să iau decizia. Sper ca acest pas făcut greu să poată fi de bun augur. De mai mult timp luasem decizia aceasta. Este o decizie care o aveam de gând să o iau nu de azi, ieri, ci mai devreme. Am amânat până în ultimul moment, nu este nimic de reproşat unuia, altuia… Eu am stat doi ani, trei luni şi două săptămâni, am şi regrete, dar rămân amintirile plăcute”, a precizat Petre Grigoraș în conferința de presă în care s-a anunțat despărțirea.

Legat de viitorul echipei, Grigoraș spune că are încredere că foștii săi elevi vor duce la bun sfârșit munca începută împreună: „Sunt convins că echipa are potenţial, voi fi suporterul numărul unu de a-şi îndeplini obiectivul, să joace într-o cupă europeană. Sper ca la final să trec pe aici la ultimul joc, meci în care Pandurii să sărbătorească calificarea într-o cupă europeană. Munca trebuie continuată de altcineva, nu este echipă fără antrenor. Sunt convins că se va găsi o soluţie ca echipa să ajungă în cupele europene”, a mai spus fostul antrenor al gorjenilor.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.