RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraș: „Câțiva au încercat să joace mai mult pentru ei”

/ 26 noiembrie 2012

După eșecul de la Giurgiu, antrenorul Pandurilor, Petre Grigoraș, a fost destul de acid la adresa jucătorilor săi. Grigoraș s-a declarat nemulțumit de prestația mai multor jucători, fără a nominaliza vreunul însă.

„Am demonstrat cum se pierde un meci în nouă minute. Ceva s-a discutat la pauză și cu totul altceva s-a făcut când s-a intrat pe teren. Unii jucători nu înțeleg cât de greu este să ajungi în fruntea clasamentului și cât de ușor poți să cobori. Sunt mulți care m-au dezamăgit. Mai ales în partea a doua am jucat în vîrful picioarelor, n-am stat cu ambele picioare pe pământ, am fost în aer în multe momente ale jocului. Câțiva au încercat să joace mai mult pentru ei și majoritatea dintre ei nu au pus piciorul așa cum ar fi trebuit să pună piciorul dacă voiau să termine pe locul doi. Am tratat atât de lejer jocul de parcă locul doi ni s-ar fi cuvenit. Am stat pe teren ca și cum rezultatul egal ar fi trebuit să vină de la sine și am așteptat fluierul final ca să ne luăm punctele, să plecăm fericiți acasă. O mostră de cum nu trebuie să se prezinte o echipă care vrea să performeze. Unii dintre jucători sunt veniți de foarte, foarte jos sau de nicăieri, iar acest salt poate fi unul fatal pentru unii dintre ei”, a declarat Grigoraș după înfrângerea cu 4-1 înregistrată de echipa sa în fața Astrei, eșec ce a coborât Pandurii de pe locul secund.

 www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.