RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraş nu dă pregătirea Pandurilor pe spionarea adversarilor

/ 1 februarie 2011

Alături de Pandurii, în Antalya, se află o serie de alte echipe din Liga I, mai mulţi tehnicieni alegând să vizioneze şi partidele amicale disputate de adversarii din Liga I.

Spre deosebire de colegii săi de breaslă, Petre Grigoraş spune că nu-l interesează ce fac echipele cu care se va confrunta în Liga I peste mai puţin de o lună, ci doar programul de pregătire al echipei sale şi modul în care jucătorii săi răspund cerinţelor la antrenamente sau jocurile de verificare: “Nu o să merg la nici un meci al altei echipe. Nu o să lipsesc de la antrenamentele echipei mele pentru a spiona adversarii. Mă gândesc mai mult la propria echipă şi mai puţin la adversari”, a mărturisit Grigoraş.

Atitudinea avută de tehnicianul Pandurilor nu este una nouă, Petre Grigoraş declarând în mai multe rânduri că lucrează cu echipa sa pentru a-i forma un stil propiu de joc pe care să şi-l impună fără a se gândi prea mult la jocul adversarului.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.