RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Turneul de la Tokyo, factor perturbator la Energia

/ 9 octombrie 2014
Antrenorul Energiei este deranjat de faptul că doi dintre jucătorii săi, Cătălin Vlaicu și Vasile Ștefan, participă în acest weekend la un turneu de 3 la 3 la Tokyo, fapt care a condus la amânarea meciului cu BCM U Pitești și, implicit o pauză prea mare care duce la o rupere a ritmului echipei.

gliga, vlaicu, santana„Avem o mare problemă, stăm 15 zile fără a juca un meci oficial, o să ne ieşim din ritm. Acest campionat de 3×3 ne creează probleme, am amânat meciul cu Piteştiul, dar sigur vom fi pregătiţi şi vom câştiga cu Timişoara. Nu avea rost să jucăm fără ei pentru că aveam şi mai mari probleme. A fost opţiunea noastră să amânăm meciul, nu era altă variantă. E inacceptabil ce se întâmplă cu aceste competiţii de 3×3, respect aceste întreceri, dar nu e posibil ca pe parcursul sezonului să strici competiţia. E inacceptabil să pierzi doi jucători pentru o competiţie adiacentă. Din ce am înţeles, a fost şi decizia Federaţiei. Sper să meargă şi Bogdan Popescu de la Timişoara, pentru că dacă el va juca sâmbătă şi nu va fi la Tokyo atunci e o problemă”, a mai spus Constantinides.

Antrenorul Energiei consideră că baschetul 3 la 3 este un alt sport, mai mult de agrement. Succesul de care se bucură Cătălin Vlaicu și Vasile Ștefan îl face mândru, însă în același timp perturbă programul echipei, ceea ce pentru el, ca antrenor, nu reprezintă un lucru bun: „Mă bucur pentru succesul celor doi, o să le ofer un cadou la vară o competiţie în Cipru. Dar, programul de pregătire al echipei este periclitat, jucătorii lipsesc câteva zile, şi de exemplu la un antrenament l-am folosit pe Darby pe poziţia 4, o poziţie cu care nu e adaptat, şi am făcut asta pentru a ne efectua antrenamentul”, a explicat Constantinides.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!

5 Comentarii până acum

 • mihai spune:

  Care ritm? Poate reusesti sa-ti motivezi echipa si sa-i faci sa fie insetati de victorii asta-i altceva. In ritmul si felul cum joaca momentan echipa acumulai rapid 3-4 infrangeri…

 • sarpe spune:

  deja cipriotul asta face misto de noi:(((((..pai energia are vreun ritm????????????????voi jucati un 5 la 5 in genul cum se joaca MINCIUNA asta de baschet 3 la 3….fara nici o idee fara nici un scop….adica exact NIMIC……rog conducerea care e la fel fara nici o idee fara nici un scop sa i interzica baiatului astuia sa mai dea vreo declaratie…….VA FACETI DE RAS MAI MULT DECAT SUNTETI DEJA…………

 • Adrian spune:

  Draga Sarpe , esti mai prost decat credeam , te rog frumos inceteza cu comentariile , pune mana pe un abecedar si citeste , esti paralel cu baschetul !! In primul rand , antrenorul , este foarte bun 🙂 ! Trebuie doar sa-si intre in ritm . Asa ca shut *** up please 🙂

 • Florin spune:

  Sa nu se termine campionatul cu el ieșit din ritm. Dar probabil este prea ocupat cu declaratiile stupide de asta nu si-a intrat in ritm. Dacă în 2 luni nu si-a intrat în ritm……..

 • IrinA spune:

  Sa ne mai lase si dnul antrenor cu declaratiile lui si cu comportamentul stric fata de jucatori. Iar o sa dea jucatorii afara antrnorul!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.