RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Paraskevas ratează turul campionatului

/ 8 octombrie 2014

În schimb, Bogdan Unguruşan a reluat antrenamentele.

IMG_0639-600x400

Pe lângă probleme apărute în jocul echipei sale, accidentările nu îi dau nici ele pace lui Petre Grigoraş. Doi jucători din 11-le de start al pandurilor se confruntă cu probleme medicale. Este vorba despre Mihai Răduţ şi Christou Paraskevas. Dacă primul lipseşte deja de o săptămână, suferind o ruptură musculară la unul dintre antrenamentele premergătoarea jocului cu Universitatea Cluj, cel din urmă are o probleme mult mai complexe care, în proporţie foarte mare, îl vor ţine departe de gazon până la startul returului de campionat. Aceste absenţe şi-au pus amprenta şi pe jocul prestat de gorjeni pe Cluj Arena, mai ales cea a fostului stelist, Mihai Răduţ. Fără acesta, linia mediană a avut de suferit, aflându-se într-un colaps de creativitate. „Mihai e acum la tratament la București. Sperăm că, de săptămâna aceasta, să înceapă să alerge din nou pentru a-l avea apt la meciul cu Târgu Mureșul. Speranțele noastre sunt destul de mari ca Răduț să revină, ca dealtfel și pentru Ungurușan care a reluat antrenamentele. Din păcate, În schimb Paraskevas este 90% compromis pentru turul de campionat. Dacă nu îi vor înceta durerile, se va și opera. Are hernie și cu cât se va opera mai repede, cu atât are șanse să se recupereze apoi mai devreme”, a declarat Grigoraş vizavi situaţia celor doi.

Singura veste bună vine de la Bogdan Unguruşan care s-a alăturat colegilor la prima şedinţă de pregătire după cele trei zile libere. Fundaşul dreapta a acuzat şi el probleme medicale în ultima lună, ratând ultimele patru jocuri disputate de Pandurii Târgu Jiu.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • Pandurii-ASA Targu Mures spune:

    Pandurii-ASA Targu Mures va fii un meci INFERNAL. De fapt cred ca Targu Mures e clar favorita. De ce? 1)Forma celor doua echipe. 2)Pustai stie echipa Pandurii ca in palma (Universitatea Cluj cu Parvulescu se vede ce ne-a facut) 3)Jocul lui Pandurii acasa in afara de ultimul meci e EXECRABIL 4) Apararea e „in pioneze”, Paraskevas e accidentat. Multa bafta trebuie sa aiba Pandurii la meciul asta (daca nu vor fi jocuri de culise). BAFTA!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.