RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Debut cu dreptul pentru Pustai la Târgu Mureş

/ 8 octombrie 2014

Cristi Pustai va reveni sâmbăta viitoare la Târgu Jiu, de această dată în calitate de adversar al pandurilor.

IMG_6630

Cristi Pustai, fostul tehnician al celor de la Pandurii Târgu Jiu, a semnat, săptămâna trecută, un contract valabil până la vară cu nou promovata ASA Târgu Mureş, revelaţia startului de sezon şi adversara gorjenilor în etapa cu numărul XI. Pe banca transilvănenilor, acesta i-a luat locul lui Adrian Falub, reuşind să păşească cu dreptul după victoria, scor 2-0, cu CFR Cluj, chiar în faţa propriilor suporteri, la Târgu Mureş.

Victoria împotriva clujenilor a dus-o pe ASA la doar două puncte de podium şi la şapte puncte de liderul Steaua. În acelaşi timp, trupa lui Grigoraş se zbate să iasă din zona fierbine a campionatului, ocupând locul 13, cu zece puncte după zece etape.

Pustai va reveni sâmbătă viitoare la Târgu Jiu, în calitate de oaspete, încercând să lege a doua victorie consecutivă pe banca ardelenilor. Până atunci, însă, ambele formaţii se bucură de mini-vacanţa prilejuită de partidele naţionalei cu Ungaria şi Finlanda, din preliminariile EURO 2016.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.