RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii, favoriţi la Cluj

/ 3 octombrie 2014

Pe lângă superioritatea creată de valoarea lotului, gorjenii pleacă cu avantaj moral în faţa „şepcilor roşii”.

IMG_3818

Universitatea Cluj, adversara pandurilor din etapa a X-a, nu trece printr-o perioadă de invidiat, moralul jucătorilor ardeleni având serios de suferit după înfrângerile cu Rapid Bucureşti, CS U Craiova şi concitadina CFR Cluj. Toate aceste eşecuri au venit cu George Ogăraru pe bancă, tehnician aflat la început de drum. Fostul stelist l-a înlocuit pe Mihai Teja, demis în etapa cu numărul VI de la cârma echipei pentru startul slab de campionat, dar sub bagheta căruia „şepciile roşii” au reuşit salvarea de la retrogradare în precedentul sezon. Ceea ce s-a dorit a fi un şoc la echipa ardeleană, care s-o împingă pe aceasta pe o pantă ascedentă, s-a dovedit, până în acest moment, a fi un pariu necâştigător al conducerii Universităţii Cluj din care, începând cu luna august a acestui an, face parte şi fostul preşedinte al pandurilor, Eugen Pârvulescu. Prin prisma lotului de jucători, net superior clujenilor, coraborat cu aspectele prezentare, oltenii pleacă ca favoriţi în jocul de pe Cluj Arena.

Dacă trupa lui Grigoraş se va întoarce din Ardeal cu un succes, ar pătrunde în prima jumătate a clasamentului, pe un loc care ar duce-o mai aproape de obiectivul stabilit la startul sezonului 2014-2015.

Rezultatele directe, de departe, sunt şi ele de partea oltenilor, aceştia necunoscând gustul eşecului în faţa „şepcilor roşii”.

20.05.14 LIG ‘U’ Cluj –  Pandurii Tg. Jiu  0 : 3
08.12.13 LIG Pandurii Tg. Jiu –  ‘U’ Cluj  3 : 0
30.11.12 LIG ‘U’ Cluj –  Pandurii Tg. Jiu  1 : 1
20.07.12 LIG Pandurii Tg. Jiu –  ‘U’ Cluj  6 : 2
28.04.12 LIG ‘U’ Cluj –  Pandurii Tg. Jiu  0 : 1
21.10.11 LIG Pandurii Tg. Jiu –  ‘U’ Cluj  1 : 0
08.05.11 LIG Pandurii Tg. Jiu –  ‘U’ Cluj  2 : 0
13.11.10 LIG ‘U’ Cluj –  Pandurii Tg. Jiu  1 : 1
09.12.07 LIG Pandurii Tg. Jiu –  ‘U’ Cluj  2 : 2
05.12.07 CUP ‘U’ Cluj –  Pandurii Tg. Jiu  0 : 2
29.07.07 LIG ‘U’ Cluj –  Pandurii Tg. Jiu  1 : 1

Pandurii Târgu Jiu se întoarce pe Cluj Arena, de această dată în postura de echipă oaspete, după ce jocurile din Europa League le-a disputat din poziţia de formaţie gazdă.

Universitatea Cluj – Pandurii Târgu Jiu

“Cluj Arena”, Cluj Napoca, sâmbătă, ora 18:30

Televizare: Look TV

Echipe probabile:
“U” Cluj: Veselovsky – Ciupe, Škvorc, Ninu, Muşat – Bucşa, Lungu – Boutadjine, Cristocea, Viveiros – Lemnaru. Antrenor: George Ogăraru.

Pandurii: Stanca – Pleașcă, Elton, Erico, Momcilovic – Anton, Nistor, Predescu – Shalaj, Roman, Nicoară. Antrenor: Petre Grigoraș.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.