RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia, aproape de a renunța la Woods

/ 24 septembrie 2014
Tony Woods ar putea fi al doilea pivot cu care Energia a semnat în acest sezon dar nu apucă debutul campionatului.

IMG_5485Pivotul american a avut o nouă prestație ce nu poate fi catalogată, a strâns trei greșeli în doar nouă minute de joc și a fost trecut pe bancă de antrenorul Constantinides în primele minute ale sfertului secund. Fără niciun punct și cu o singură recuperare, Woods nu a mai fost introdus pe teren, asta în ciuda faptului că Energia a avut de suportat sub panouri un important deficit de înălțime față de jucătorii Asesoftului, semn că răbdarea lui Constantinides a ajuns la final. Woods a jucat slab și în meciurile din presezon, conducerea tehnică a gorjenilor neînțelegând de ce jucătorul nu poate face un număr decent de recuperări pe meci și se apără atât de slab, când tocmai pentru apărare a fost ales să joace la Energia.

Clubul gorjean semnase în vară un contract cu un alt pivot american, Marvin Jefferson, însă acesta nu a mai ajuns la Târgu Jiu, oficialii Energiei motivând rezilierea înțelegerii prin pretențiile ridicate ale lui Jefferson, altele decât cele inițiale. O pistă pe care Energia ar putea să o urmeze în cazul în care va renunța la Woods ar putea fi readucerea bosniacului Ermin Jazvin.

www.sportingorj.ro
Comentează!

2 Comentarii până acum

  • sarpe spune:

    pai cum asa ???ca antrenorul a zis cand l a adus ca e un jucator ff bun??/hai sa fim seriosi ..e o gluma echipa asta…o mare gluma si nu trebuie sa ne mire ca peste vreo doua trei luni sa nu mai avem sanse nici la playoff……apoi ce facem???il punem pe troupe antrenor ca oricum e praf ..si pe darby presedinte ca e foarte iubit de oameni….rusine la toti care sunteti implicati in aceasta MARE GLUMA de echipa si in acest club….

  • coco spune:

    pai ce te miri? asta macar face ceva! dar ce face *** aia care sarea de pe banca ori de cate ori sarea si antrenorul? ala nu e preparator fizic? sau e tot antrenor si nu stie lumea, ca tot se poarta „acoperit”! nu poti face performanta cu aceiasi jucatori cu care te-ai clasat pe locul 8! cupa? sa fim seriosi! nu se va mai intampla nici o minune! au fost pastrati jucatori care se pare ca nu au nici o treaba cu baschetul, altfel ar juca si ei cateva minute pe meci. a fost pastrat troupe care era terminat de anul trecut! darby nu mai e darby! iar problema pivotului e boala grea la noi. va mai amintiti? oluic adus in ultima clipa, in lipsa de altceva! rashaad singelton dat afara inainte de a incepe campionatul, ca asa a vrut un conducator! reinke dat afara dupa o etapa, in editia urmatoare! probabil woods dat afara dupa prima etapa acum! cine a fost presedintele sectiei in toate aceste editii?bani aruncati pe usa, nu pe ferastra! taxa de transfer international, drum dus intors plus minim o luna de contract, cazare, masa! si totul pentru ca cei care trebuie fac lucrul de mantuiala! ii trage cineva la raspundere? nu prea cred! cred ca ar trebui sa stim si noi,cei care muncim ca ei sa-si ia salarii de mii de euro! performanta? ce e aia?

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.