RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Gorjeni pe podiumuri la semimaraton

/ 21 septembrie 2014
Campionatul Național de Semimaraton pentru juniori 1, tineret și seniori, desfășurat sâmbătă la Cluj Napoca, a fost un nou prilej pentru alergătorii gorjeni de a-și demonstra calitățile și pregătirea pe traseele lungi.

staicu podium            Atleții de la CS Pandurii Târgu Jiu au urcat de șapte ori pe podiumurile de premiere, de două ori chiar pe cea mai înaltă treaptă. Performeri au fost Andreea Pîșcu, campioană națională la semimaraton printre junioarele 1, și Alexandru Staicu, și el campion, dar la tineret. Pîșcu a terminat pe 4 la tineret și 7 la senioare și a mai urcat pe podium, pe locul secund, cu echipa feminină, alături de Adela Bălțoi, medaliată cu bronz la tineret și a șasea între senioare, și Alexandra Crețan, sosită a opta la tineret și pe 15 la general. A treia medalie de aur a venit de la echipa de fete în competiția de tineret. Alexandru Staicu, pe lângă titlul de campion la tineret a mai urcat de două ori pe podium luând bronz la seniori și tot bronz cu echipa masculină, echipă pentru care au mai punctat Claudiu Șurlea, de pe locul 10, și Eugen Șorop, de pe locul 13.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.