RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Aur şi argint pentru atleţii CS Pandurii

/ 20 august 2012

Clubul CS Pandurii Târgu Jiu a câştigat cinci medalii, două de aur şi trei de argint, la Campionatul Naţional de alergare montană, desfăşurat în week-end la Vatra Dornei.

Sportivii clubului CS Pandurii au urcat de cinci ori pe podiumul de premiere al naţionalelor de alergare montană, de două ori la individual şi de trei ori cu echipa. Andreea Pîşcu şi Alexandru Staicu au devenit vicecampioni naţionali la individual, în cursele de 4 km junioare respectiv 12 km seniori. La echipe, CS Pandurii a câştigat trei medalii, două de aur, la 4 km junioare, în componenţa: Andreea Pîşcu (locul 2), Laura Popescu (locul 5) şi Cristina Cojocaru (locul 13) şi 12 km seniori, cu Alexandru Staicu (loc 2), Claudiu Şurlea (locul 5), Gheorghe Şurlea (locul 7) şi Gabriel Gorun (locul 12) şi una de argint, la 8 km juniori prin Alexandru Dobriţescu (locul 6), Claudiu Renghea (locul 7) şi Valentin Dobârceanu (locul 13). 99 de atleţi din 27 de cluburi au luat startul la Vatra Dornei, dintre care 35 la feminin şi 64 la masculin.

“Traseul a fost foarte greu, ca la un Campionat Mondial. E foarte bine. Per total avem sportivi buni, dar şi câteva excepţii. Dacă se face şi stadionul vreau să am şi un şase metri la lungime cât mai repede”, a declarat Ion Bură, antrenor emerit la CS Pandurii.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.