RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Atleții gorjeni, medaliați la Campionatele Balcanice de Alergare Montană

/ 17 iunie 2013

Cei șase atleți ai clubului CS Pandurii Târgu Jiu care au reprezentat România la Campionatele Balcanice de Alergare Montană, ediția a 5-a, la Poiana Brașov (România), s-au întors cu medalii, toate obținute în concursul pe echipe.

Elena Moaga, BrasovElena Moagă a avut cea mai bună comportare dintre gorjeni, clasându-se pe locul 4 la individual și pe locul 1 la echipe.

F 4 km junioare
Individual: Andreea Pîșcu, locul 6
Echipe: România (Andreea Pîșcu, Adelina Moroiță, Elena Crăciun, Ioana Pascar): medalie de bronz

F 8 km senioare
Individual: Elena Moagă, locul 4
Echipe: România (Liliana Danci, Elena Moagă, Denisa Dragomir, Liliana Boholtan): medalie de aur

M 8 km juniori
Individual: Alexandru Dobrițescu, locul 9
Echipe: România (Andrei Leanca, Mihai Fălcescu, Ionuț Dumitru, Alexandru Dobrițescu): medalie de bronz

M  12 km seniori
Individual: Eugen Șorop, locul 11; Daniel Lupulescu, locul 12; Alexandru Staicu, locul 15.
Echipe: România (Marcel Bălan, Eugen Șorop, Daniel Lupulescu, Alexandru Staicu):  medalie de bronz

Mai multe amănunte despre comportarea atleților gorjeni puteți citi în ediția de mâine a săptămânalului Sport in Gorj.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!

2 Comentarii până acum

  • Lupulescu Stefan-Daniel spune:

    Pacat insa ca echipa seniorilor nu va participa la Europene deoarece Comisia din FRA a decis “ca nu avem valoare”… SA VA FIE RUSINE voua Federatiei in primul rand ca ati “gresit” intentionat clasamentul seniorilor cu toate ca ati avut la dispozitie cel putin 20 de arbitri pe traseu (cel putin asa se laudau membrii comisiei din care face parte si domnul Bura Ion). Este incredibil cum in propria ta tara (una de rahat evident) ajungi sa fii furat in clasament pentru niste interese (culmea, chiar din clubul Pandurii). EFECTIV VA BATETI JOC de pregatirea atletilor iar rezultatul nostru (locul 3 dupa Turcia si Bulgaria, adica fara valoare cum spune comisia, cei care nu stiu ,Turcia este campioana mondiala) reflecta exact interesul federatiei in pregatirea atletilor (o federatie tot fara valoare, evident). Daca atleti precum Daniel Lupulescu si Eugen Sorop care la semimaratonul Intersport (21km) din 6 aprilie a.c. s-au clasat pe locurile 4 si 6, printre atleti de elita europeana cum ar fi (gheroghita Vitalie, Soare Nicolae, Zaizan Ioan, Irimia Cristinel, etc) se numesc atleti fara valoare, inseamna ca ceilalti atleti sunt de aceeasi valoare ca si noi… SA VA FIE RUSINE… Daca sunteti incompetenti in conducerea Federatiei dati-va demisia!!! lasati loc pentru perfomanta si nu pentru interese. Sunt concursuri in care participa 3-4000 de concurenti si clasamentul este impecabil, fara greseli…iar voi din federatie cu 15 concurenti la o proba nu sunteti in stare sa faceti un clasament corect!!! Sunteti mandrii de ce ati facut??? Sa nu mai zic de faptul ca daca ar fi sa alegem ORICARE concurs de alergare montana din ROMANIA va asigur ca organizarea ar fi impecabila, cu mult peste organizarea Balcaniadei de catre FRA; La cel mai banal concurs de alergare montana din Romania organizat de oameni obisnuiti primesti la inscriere UN TRICOU OFICIAL, HARTA TRASEULUI DETALIATA bai fratilor!!!! si GRAFICUL DE ALTITUDINE in functie de DISTANTA. Nu cred ca a fost vreun atlet din lotul national al Romaniei care sa fi stiut traseul pe care a concurat in Poiana Brasov. VI SE PARE NORMAL domnilor Organizatori si membrii ai COMISIEI FRA???
    Atata timp cat d-nul Bura Ion face parte din comisia FRA (comisie ce a eliminat echipa seniorilor pentru europene, din echipa facand parte incredibil 3 atleti de la Pandurii), NICIUN ATLET apartinand antrenoarei Dima Viorica (cel mai mare rival existent al domnului Bura) nu va putea sa participe in competitii europene sau mondiale deoarece rivalitatea este fara margini si probabil ca 3 atleti in lotul pentru europene ar fi fost o lovitura sub centura pt domnul Bura Ion. Personal am anticipat (inca de la selectia din Slanic) ca nu vom merge catre Europene. Insa si FRA va primi o lovitura sub centura la CN de Alergare montana din luna august cand “atletii fara valoare” (apartinand antrenoarei Dima Viorica) vor urca pe podium sub privirea in pamant a domnului Bura Ion si a membrilor FRA!!!

  • Lupulescu Stefan-Daniel spune:

    Din echipa Romaniei la seniori au facut parte Sorop Eugen, Lupulescu Daniel si Staicu Alexandru, care au terminat pe locul 3, obtinand medalia de bronz !!!! Cum ati putut uita sa scrieti acest lucru??? Suntem totusi 3 atleti de la Pandurii in lotul national, antrenoarea noastra fiind DIMA VIORICA.

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.