RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Atleții panduri au forță la alergarea montană

/ 13 mai 2013

Atleții de la CS Pandurii au dovedit că școala de atletism gorjeană este una de prim plan și la Campionatul Național – etapa 1 Alergare Montană ce s-a desfășurat la Slănic Prahova.

IMG_52561Șase dintre alergătorii gorjeni aliniați la startul întrecerilor de la Slănic Prahova au obținut rezultate care le-au adus dreptul de a concura pe 12 iunie, la Poiana Brașov, la Campionatul Balcanic de Alergare Montană, aceștia fiind: Andreea Pîșcu, Elena Moagă, Eugen Șorop, Daniel Lupulescu, Alexandru Staicu și Alexandru Dobrițescu.

Andreea Pîșcu a terminat pe locul patru la junioare, la fel ca și Alexandru Dobrițescu la juniori, Elena Moagă a terminat pe locul trei la senioare, iar la seniori, întreg podiumul competiției a fost al pandurilor, Eugen Șorop, Daniel Lupulescu și Alexandru Staicu terminând cursa în această ordine.

Miza acestor Campionate Naționale de Alergare Montană a fost una destul de mare, pe lângă participarea la Balcaniadă, acestea constituind criteriu de selecție și pentru echipele cu care România va participa la Campionatele Europene din acest an.

www.sportingorj.ro

Comentează!

2 Comentarii până acum

  • indiferent spune:

    Se pare ca podiumul de la seniori unde atletii de la CS Pandurii au sosit fenomenal pe locurile 1,2 si 3 national, formand si lotul care va reprezenta Romania la Balcaniada (eventual Europene?) nu este pe placul Federatiei de Atletism intrucat s-a luat decizia de a se organiza o alta selectie in cadrul Balcaniadei care va forma echipa pentru Europene. Daca se va intampla acest lucru inseamna ca cineva din Federatie efectiv isi bate joc de pregatirea atletilor seniori care vor fi nevoiti sa treaca prin 2 selectii pentru a ajunge la Europene. Sunt oameni care nu isi dau seama ce inseamna o pregatire pentru alergare montana si cat de dificile sunt antrenamentele. Imi este scarba de deciziile luate in Federatie cu atat mai mult cu cat antrenori apartinand clubului Pandurii au fost de acord cu aceasta decizie. Sa le fie rusine cu atat mai mult cu cat poarta cu mandrie gradul de antrenori emeriti. Se pare ca Romania va ramane in anii urmatorii fara atleti de elita in lotul seniorilor.

    • Anonimus spune:

      Ai mare dreptate , dar niciodata nu va fi dreptate atata timp cat „in fruntea Panduriilor” sta cineva care nu se implica deloc in activitatea atletilor de la acest club cu renume si valoare .

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.