RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Asaltul în cupă începe cu Șoimii Pâncota

/ 16 septembrie 2014
Tragerea la sorți nu le-a picat deloc bine Pandurilor, care nu se sperie de adversar, ci de distanțele pe care trebuie să le parcurgă în perioada imediat următoare pe traseul Giurgiu – Pâncota – Târgu Jiu.

cupa romaniei 2„Mai rău de atât nu se putea, nu din punct de vedere al adversarului ci din punct de vedere al distanţei. Traversăm toată ţara şi avem şi meciuri la câteva zile distanţă, jucăm duminică la Giurgiu şi apoi vineri cu Oţelul. Acest meci cu Pâncota e programat între jocurile din campionat cu Astra şi Oţelul. Pentru noi primordial e campionatul, dar vrem să ne calificăm mai departe şi în cupă. Nu avem aeroporturi să ne deplasăm cu avionul, va fi dificil cu transportul, după meciul cu Astra vom reveni imediat la Târgu Jiu şi a doua zi vom pleca spre Arad. Despre adversar ştiu că evoluează în Liga a doua şi că acolo joacă fostul nostru jucător Adi Rusu”, a declarat Grigoraș, pentru site-ul oficial al Pandurilor, imediat după tragerea la sorți pentru faza șaisprezecimilor de finală ale cupei.

Reîntâlnire cu Adi Rusu

Adrian Rusu a petrecut o mare parte a carierei sale jucând pentru Pandurii Târgu Jiu, echipă de care, spune fundașul arădean, a rămas legat pe viață. Soarta a făcut ca noua sa echipă, Șoimii Pâncota, echipă cu care a reușit să promoveze în al doilea eșalon, să fie adversara Pandurilor în 16-imile Cupei României Timișoreana, însă Adi Rusu nu va putea fi pe teren: „Ne întâlnim și nu ne întâlnim pentru că eu m-am accidentat. La prima strigare, și se pare că e definitiv rezultatul, se pare că trebuie să mă operez, am ligamentul încrucișat anterior rupt. Dacă tot era să picăm cu o echipă de Liga 1, mă bucură foarte tare că sorții au ales așa. Mă leagă foarte multe amintiri plăcute și o mare parte din viața mea rămâne la Târgu Jiu. Mă bucur că mă reîntâlnesc cu foștii colegi și cu staff-ul tehnic de care am fost foarte atașat atunci când am lucrat împreună. Va fi o experiență frumoasă pentru mulți dintre colegii mei de aici. Mă bucur că sorții au ales așa”, a declarat Adi Rusu pentru www.sportingorj.ro.

Se joacă la Pâncota sau Timișoara

Directorul sportiv al Pandurilor, Robert Bălăeț, a fost reprezentantul echipei gorjene la tragerea la sorți de la Casa Fotbalului. Oficialul gorjean spune că încă n-a fost stabilit nimic legat de data disputării partidei sau locul unde se va juca meciul, aceste detalii urmând a fi bătute în cuie doar după ce televiziunile își vor stabili programul: „În următoarele zile (n. red. – miercuri și joi) se vor decide datele și orele de disputare, în funcție de ce vor dori și televiziunile. E posibil să jucăm marți sau miercuri, dar și joi, în acest caz ar urma să se amâne meciul cu Oțelul, să jucăm duminică sau luni în campionat. Dacă meciul nu va fi televizat, vom juca la Pâncota, la ei acasă, iar dacă va fi televizat, cum Aradul nu mai are stadion cu nocturnă, cel mai apropiat oraș care îndeplinește condițiile este Timișoara”, a declarat Robert Bălăeț.

Programul complet al 16-imilor Cupei României:
Astra Giurgiu – CS Mioveni
CFR Cluj – Viitorul Axintele
Steaua – ACS Berceni
Petrolul – CS Unirea Jucu
Dinamo – AFC Fortuna Poiana Câmpina
Pandurii – Şoimii Pâncota
Viitorul – Săgeata Năvodari
Caransebeş – CS Craiova
U Cluj – Bihor Oradea
Oţelul Galaţi – CS Brăila
Ceahlăul Piatra-Neamţ – Sportul Bacău
FC Braşov – FC Chindia Târgovişte
Gaz Metan Mediaş – ACS Rapid CFR Suceava
CSMS Iaşi – CSM Râmnicu Vâlcea
AFC Botoşani – Rapid Bucureşti
ASA Târgu-Mureş – Concordia Chiajna

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.