RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Cred în şansa lor

/ 13 august 2014
2-2, aşa s-a incheiat ultima confruntare dintre echipa gorjeană şi Steaua Bucureşti, un rezultat care, în condiţiile date, l-ar mulţumi pe tehnicianul pandurilor, Petre Grigoraş, în partida de vineri seara.

 

IMG_4242După un eşec ce le-a adus băieţilor lui Petre Grigoraş antipatia propriilor suporteri, aceştia vor încerca să-şi spele imaginea chiar pe terenul campioanei, Steaua Bucureşti. În ultima săptâmână, antrenorul pandurilor a încercat să repare greşelile din partida cu nemţenii, în opinia acestuia, staff-ul tehnic făcându-se vinovat pentru rezultaul dezastros înregistrat pe „Municipal”: „Cea mai mare vină pentru rezultatele slabe o are antrenorul şi staff-ul tehnic. Jucătorii nu au nicio vină, au dorinţă, dar este ceva ce nu a mers. Conducerea tehnică a făcut anumite greşeli, de aceea am încercat în această săptămână să le îndreptăm. Este posibil să apară schimbări în formula de start. Ţine de responsabilitatea mea, pe care mi-o asum, iar până la ora jocului sper să iau deciziile cele mai bune ”, a declarat Petre Grigoraş.

Obiectivul principal al campioanei României este accederea în grupele Champions League, lucru ce poate constitui un avantaj pentru echipa olteană în partida de vineri seara: „Suntem o echipă ce am avut rezultate destul de bune împotriva Stelei. A pierdut şi aceasta jucători în această vară, dar rămâne cea mai bună şi populară echipa din ţară. Ne-am amăgi să spunem că a slăbit din punct de vedere valoric. Trebuie să profităm puţin de partida Stelei din Champions League, deoarece este posibil să odihnească câţiva jucători. Dacă va fi aşa, va trebui să valorificăm acest mic avantaj”, a concluzionat Grigoraş.

Steaua Bucureşti va primi vizita celor de la Pandurii Târgu Jiu, într-un duel contând pentru etapa a patra a Ligii 1. Vineri, cu începere de la ora 21:00, partida va putea fi urmărită în direct pe Look TV.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.