RSS post comments feeds rss email feeds twitter

„Va fi mult mai bine”, promisiunea lui Grig

/ 22 iulie 2014
Tehnicianul Pandurilor este convins că în perioada imediat următoare va reuși să îmbunătățească jocul echipei sale, asta după ce toți jucătorii vor fi aduși la nivelul dorit.

grig observatorul„Avem 4-5 jucători noi care nu au jucat în ultima perioadă. Suferim în joc la nivelul relaţiilor de joc, se vede lipsa de jocuri la unii jucători. Sunt convins că ne vom pune la punct, e greu la început, dar cu trecerea etapelor totul va fi mult mai bine”, spune Grigoraș. Acesta crede că folosindu-și întreg lotul la capacitate maximă, Pandurii va fi o echipă și spectaculoasă și eficientă: „Am un lot echilibrat, iar pentru obiectivul propus avem şanse. Suferim încă la relaţiile de joc, nu am avut omogenitate, creativitate multă, dar meciurile vor arăta altfel. Eu am mare încredere în Nistor, sper să revină la forma la care era când a plecat. E un jucător creativ, eu am mare încredere în el, la fel ca şi în Răduţ, Iorga şi ceilalţi”, a declarat entrenorul echipei gorjene.

www.sportingorj.ro
 
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.