RSS post comments feeds rss email feeds twitter

OFICIAL. Marvin Jefferson nu mai vine la Energia Târgu-Jiu

/ 18 iulie 2014

Informaţia a fost confirmată de administratorul CS Energia, Dan Cumpănaşu.

ACTUALIZARE

„Am ȋncheiat relațiile cu Jefferson pentru că nu pot să ȋi ofer ceea ce mi-a cerut. Sunt anumite facilități pe care nu le-a vrut inițial. Nu am de unde să-i dau maşină de serviciu. Căutăm ȋn continuare pivot şi un jucător romȃn. Ne aflăm ȋn negocieri cu mai mulți baschetbalişti”, a declarat administratorul CS Energia Târgu-Jiu, Dan Cumpănaşu, pentru un post de radio local.

–––––––––––––

Anunţat pe data de 11 iulie ca fiind ultima achiziţie a Energiei Târgu-Jiu, Marvin Jefferson nu va mai veni la echipa gorjeană. Potrivit unor informaţii ale site-ului nostru, motivul pentru care americanul nu a mai intrat în vederile conducerii este legat de pretenţiile prea mari avute de jucătorul originar din California. Informaţia încă nu a fost confirmată de niciun oficial al clubului oltean. În locul acestuia se preconizează aducerea unui centru care se pliează pe ideile tactice ale lui Antonis Constantinides.

Vom reveni cu detalii!

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.