RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Claudiu Alionescu: „Jefferson a fost printre primele noastre opţiuni”

/ 11 iulie 2014

Antrenorul secund al Energiei Târgu Jiu, Claudiu Alionescu, l-a descris pe noul pivot al echipei, ca fiind un jucător atletic, pe care Antonis Constantinides îl cunoaşte foarte bine. Experienţa competiţiei EuroChallange, a contat în alegerea jucătorului de sub panouri.

logo-basket

Echipa de baschet a clubului Energia Târgu Jiu, a reuşit so obţină semnătura unui pivot american, unui jucător de care gorjenii aveau nevoie, Marvin Jefferson. La scurt timp după ce mutarea a fost oficializată, antrenorul secund al oltenilor, Claudiu Alionescu, a vorbit pe scurt despre noua achiziţie: „Jefferson este un jucător pe care antrenorul Constantinides îl cunoaşte foarte bine. Este un jucător atletic, bun recuperator şi un bun aruncător de la semi-distanţă. A fost printre primele noastre opţiuni, deoarece este un jucător ce are experienţa competiţiei EuroChallange”. În ceea ce-l priveşte pe Troupe, secundul Energiei a declarat următoarele: „Din ce ştiu eu, Porter încă nu a semnat, dar acest lucru se va realiza curând, deoarece mai sunt de pus la punct doar mici detalii referitoare la contract”. Campania de achiziţii nu s-a încheiat la Energia, în următoarea perioadă, urmând să mai apară noutăţi la capitolul jucători români: „În următoarea perioadă, s-ar putea să mai apară noutăţi în ceea ce priveşte jucătorii români. Dacă Porter va semna, capitolul jucători străini va fi încheiat”, a mai declarat Alionescu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.