RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Claudiu Fometescu: „Chiar mi-aş fi dorit să vin, însă asta a fost viaţa…”

/ 5 martie 2013

Ani buni, cariera l-au dus în afara Gorjului, dar el nu uită de unde a plecat şi este gata să se întoarcă. Claudiu Fometescu este cel mai bun produs al baschetului gorjean, component de bază în naţională până acum câțiva ani şi, mai ales, unul dintre cei mai respectaţi jucători de sub panou din România.

troupe si fometescuPentru cititorii „Sport în Gorj”, nu se sfieşte să vorbească deschis despre cum simte viitorul baschetului gorjean, dar şi despre posibila provocare numită „Energia”.

„Încă nu am fost chemat aici (n.r. – la Energia), așa că nu am ce să regret. Doar discuţii au existat, dar nimic oficial. Odată mi-a propus chiar Rai (n.r.- Laurenţiu Răuţ). El poate să confirme că am vrut să vin. Chiar mi-aş fi dorit să vin, însă asta a fost viaţa… Nu m-am cramponat să rămân doar într-un singur loc, iar ca dovadă, am fost la Cluj, am plecat din Bucureşti, apoi am revenit”, spune Claudiu Fometescu într-un interviu exclusiv acordat săptămânalui Sport în Gorj, interviu pe care îl puteți citi integral în varianta print.

www.sportiongorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.