RSS post comments feeds rss email feeds twitter

S-au schimbat adversarii din amicale

/ 8 iulie 2014
Programul meciurilor amicale pe care Pandurii le va susține în cantonamentul din Austria a suferit câteva modificări, doar primul și ultimul dintre adversari au rămas în continuare pe listă, pentru celelalte partide fiind găsite alte echipe.

alb albastru sigla pandurii 62Astfel, miercuri, de la ora 19:00, ora României, Pandurii va juca primul meci amical din acest stagiu, adversari fiindu-le ungurii de la Nyiregyhaza, o echipă ce tocmai a promovat în primul eșalon. Vineri, pe 11 iulie, gorjenii vor întâlni pe FK Jablonec, echipă care a încheiat ultimul sezon pe locul 11 în prima ligă din Cehia. Lista amicalelor echipei gorjene continuă cu un meci cu ungurii de la Pecs, locul 7 în ultima ediție de campionat, pe 13 iulie, și tot cu o echipă maghiară, Kaposvar, pe 15 iulie. Grigoraș își va încheia seria de jocuri de verificare cu ruși de la Ural, într-un meci programat pe 17 iulie, cu două zile înainte de revenirea în țară și cu patru zile înainte de debutul oficial în noul sezon, meciul din Cupa Ligii de la Mediaș.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.