RSS post comments feeds rss email feeds twitter

S-au reunit și pandurii mici

/ 8 iulie 2014
Pandurii II s-a reunit la începutul acestei săptămâni și tinerii jucători trag tare pentru a-I impresiona pe antrenorii Bogoi și Vintilescu.

pandurii II     „Avem în acest moment la pregătire un număr de 25 de jucători, șapte dintre ei fiind în probe. Nu pot să le dau încă numele, nu sunt jucători cunoscuți, dar toți sunt tineri de perspectivă, care se încadreaqză în proiectul nostru”, a declarat directorul sportiv al Pandurilor, Robert Bălăeț. Acesta a mai precizat că în această săptămână programul micilor panduri va avea doar un antrenament pe zi, pe 10 iulie este programată vizita medicală, iar de săptămâna viitoare se va trece la un program cu două antrenamente zilnice. De asemenea, Bălăeț a anunțat că echipa a doua a Pandurilor va avea un stagiu de pregătire la Tâncăbești, lângă Snagov, în perioada 5-15 august, precum și faptul că Bogoi și Vintilescu își vor testa în această vară elevii în 4 meciuri amicale, două cu echipe de liga a 2-a și două cu echipe din al treilea eșalon.

Sursa foto: www.pandurii-tg-jiu.ro

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.