RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Ghinioniști la turneul final

/ 29 iunie 2014
Internațional Bălești n-a reușit să mai producă noi surprize la Turneul Final al juniorilor A1 la care a participat în weekendul trecut la Mogoșoaia. Elevii lui Dan Vasilică au pierdut ambele partide disputate și au fost nevoiți să se mulțumească doar cu locul 4, performanță neatinsă până acum de vreun alt club gorjean la acest nivel.

balesti-salontaÎn meciul din semifinale, gorjenii au ratat un penalti atunci când Sporting Pitești, echipa care avea să câștige ulterior și finala mare la un scor de maidan, conducea cu 1-0: „Cu Sporting Pitești am primit un gol, apoi am ratat un penalti la 1-0 pentru ei. A fost momentul psihologic al acestui meci. Până în minutul 90 am încercat să înscriem, am atacat, dar, din păcate, ne-au prins și ne-au mai dat gol. Dar am mers să jucăm fotbal, nu să ne apărăm să nu luăm multe. În finala mare Sporting Pitești le-a dat 6-0 celor de la Pașcani și portarul celor din Pașcani a fost desemnat portarul turneului pentru că a mai salvat echipa de la 5-6 goluri”, a declarat cu regrete în voce antrenorul Dan Vasilică, cel care a crezut de la bun început în potențialul echipei sale și care acum simte că a trecut pe lângă o performanță mult mai mare.

Ghinionul din prima zi, când echipa gorjeană a irosit un penalti, s-a ținut scai de Internațional Bălești și în finala mică, acolo unde a întâlnit pe Olimpia Salonta. Aceștia au descis scorul în minutul 9, după care a urmat din nou o cursă de urmărire a gorjenilor, care acum s-au văzut opriți de o bară care s-a opus revenirii lor pe tabela de marcaj și, poate, unei clasări pe podium: „În finala mică ne-au dat un gol repede la singurul lor șut pe poartă. Am atacat, am avut o bară pe final, dar acesta a rămas scorul și am terminat pe locul 4. Nu ne bucură prea tare acest loc 4. Dar, totuși, să nu uităm că în competiție au pornit peste 500 de echipe din țară și noi am terminat pe locul 4”, a mai spus Dan Vasilică. Acesta a mai declarat că diferența s-a făcut la acest nivel și la loturile echipelor, Internațional Bălești suferind chiar și numeric la acest capitol: „La turneul final s-a simțit și diferența dintre loturi. Ei lăsau 2-3 jucători în afara lotului la fiecare meci, iar eu aveam trei jucători pe bancă și îmbrăcam unul dintre ei în echipament de portar să nu vadă că nu am portar de rezervă…”, a încheiat tehnicianul celor de la Internațional Bălești.

Rezultatele Turneului Final, juniori A1:

Semifinale
Olimpia Salonta                   –          CSM Pașcani           1-2
Internațional Bălești            –          Sporting Pitești         0-2

Finala mică
Internațional Bălești            –          Olimpia Salonta       0-1

 Finala mare
Sporting Pitești                     –          CSM Pașcani           6-0

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.