RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii, la Turneul Final al Memorialului „Gheorghe Ola”

/ 11 decembrie 2012

Clubul Pandurii Târgu Jiu participă, în perioada 11-13 decembrie, la turneul final al Trofeului „Gheorghe Ola” ce se desfășoară la Târlungeni (județul Brașov), în fapt campionatul național pentru jucători născuți după 01.01.2003.

Cele opt echipe participante, câștigătoarelor fazelor zonale, sunt împărțite în două grupe de câte patru echipe. Câștigătoarele grupelor vor disputa finala, iar ocupantele locurilor doi din fiecare grupă vor lupta pentru medalia de bronz.

„Ne dorim, în primul rând, ca jucătorii noștri să câștige o experiență foarte bună deoarece sunt calificate echipe de la centre de copii și juniori foarte puternice din țară. Va fi o experiență nouă și benefică pentru ei și noi nu punem nici un fel de presiune asupra copiilor pentru că la vârsta lor ei trebuie să joace fotbalul din plăcere și nu la rezultat. Tocmai de aceea, dacă vor câștiga unul sau mai multe meciuri îi vom felicita și nu îi vom certa nici dacă vor pierde toate meciurile pentru că sunt convins că au ce învăța de acolo. Dacă vom reuși să ne clasăm în primele patru echipe ar fi o realizare foarte mare pentru clubul nostru pentru că știți că la un turneu de genul acesta rezultatele depind de forma de moment a copiilor. Deja e o mare realizare calificarea în primele opt echipe din țară și să sperăm că vom călca pe urmele echipelor 1995 și 1996 care în același an au câștigat trofeul la Sighetul Marmației și Târgu Jiu. Interesul nostru este ca peste 7-8 ani să dăm unu-doi jucători la echipa de seniori”, a declarat secretarul general al clubului Pandurii, Daniel Băloi.

Programul Pandurilor la Memorialul „Gheorghe Ola”:

 Marți, 11 decembrie

Etapa 1: Pandurii Târgu Jiu – Academia „Gheorghe Hagi” (ora 13:00)

Etapa 2: Pandurii Târgu Jiu – ACS Kinder Sângeorgiu de Mureș (ora 17:00)

 Miercuri, 12 decembrie

Etapa 3: Pandurii Târgu Jiu – SCF Gică Popescu Craiova (ora 13:00)

 Joi, 13 decembrie

Ora 09:30 – finala pentru locurile 3-4

Ora 11:00 – finala pentru locurile 1-2

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.