RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grupele 1999 şi 2000 de la Pandurii s-au calificat la turneele de zonă ale Memorialului „Gheorghe Ola”

/ 3 noiembrie 2009

banner_panduriiAmbele grupe de copii ale clubului Pandurii Lignitul Târgu Jiu înscrise la Memorialului „Gheorghe Ola”, 1999 şi 2000, s-au calificat la turneele de zonă ale  după ce au câştigat faza judeţeană.

Grupa 2000, antrenată de Constantin Frimu, a obţinut trei victorii categorice şi speră la o calificare mai departe, la turneul final. Elevii lui Frimu au trecut în faza judeţeană de Viitorul Bumbeşti Jiu cu scorul de 11-2, LPS Târgu Jiu cu scorul de 10-2 şi Energia Rovinari, scor 10-1.

Copiii născuţi în 1999, antrenaţi la Pandurii de Doru Mihuţ, au trecut în semifinalele fazei judeţene de Energia Rovinari cu scorul de 4-1, iar în finală au dispus de LPS Târgu Jiu cu scorul de 6-1. După ce anul trecut grupa 1999 a terminat pe locul 4 la turneul final al Memorialului „Gheorghe Ola”, directorul Centrului de copii şi juniori de la Pandurii, Mihai Stelescu, spune că se aşteaptă la o evoluţie cel puţin la acelaşi nivel.

În perioada următoare se vor stabili şi organizatorii turneelor de zonă, acestea urmând a se disputa între 26 şi 29 noiembrie.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.