RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Performanță istorică pentru Internațional Bălești

/ 22 iunie 2014
După ce în primele două zile ale turneului de zonă disputat la Petroșani, echipa de juniori A1 a celor de la Internațional Bălești a obținut două victorii, gorjenii au scris istorie și în ultimul meci, cel care le-a certificat prezența la turneul final, cu o prezență de senzație în semifinalele campionatului național la această categorie.

balesti 22 latInternațional Bălești a debutat la turneul de zonă cu un succes clar, 4-1, în fața celor de la Metalul Bocșa, campioana Caraș Severinului. Cel de-al doilea meci a fost cel mai important și cel greu, în compania gazdelor turneului, Universitatea Petroșani. Elevii lui Dan Vasilică s-a impus și în acest meci cu 2-0, iar semifinalele se vedeau deja, însă ultimul meci nu era deloc ușor, Internațional Bălești având nevoie măcar de un rezultat de egalitate în partida cu CSS Caracal. Deși a fost condusă în două ori, cu 1-0 și 2-1, Internațional Bălești a revenit și a terminat cele 90 de minute de joc la egalitate, scor 2-2. Cu două puncte puse în clasament pentru acest egal, turneul având un sistem aparte de punctare, după 90 de minute într-un meci trecându-se la executarea loviturilor de departajare pentru ca una dintre combatante să intre în posesia celor trei puncte, Internațional Bălești era deja câștigătoare a grupei a 2-a a turneului zonal, însă gorjenii au dus treaba până la capăt și au câștigat și după loviturile de la 11 metri.

La sfârșitul săptămânii, Internațional Bălești va juca în semifinale și una dintre finalele campionatului național al juniorilor A1.

www.sportingorj.ro
Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.