RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Băleștiul vrea să fie peste Strehaia!

/ 10 iunie 2014
Internațional Bălești a câștigat campionatul județean la nivel de juniori și va reprezenta Gorjul la faza interjudețeană de fotbal pentru juniori A1.

IMG_7040

În urma tragerii la sorți, campioana Gorjului va juca în compania celei a județului Mehedinți, confruntarea cu CS Strehaia purtându-se în dublă manșă. Turul dublei cu CS Strehaia se va juca astăzi, cu începere de la ora 17:00, pe stadionul local din Târgu Cărbunești, acolo unde conducerea celor de la Internațional Bălești a decis să joace acest meci în care-și pun mari speranțe: „Din păcate, noi nu putem să jucăm acest meci acasă la Băleşti pentru că nu avem terenul omologat. O să jucăm la Cărbuneşti, şi, chiar dacă jucăm tot în deplasare, vom avea o puternic galerie venită de la Băleşti, peste o sută de persoane. Chiar dacă e un meci de juniori interesul este foarte mare pentru că echipa ce se va impune se va califica la turneul zonal”, a declarat directorul sportiv al echipei din Băleşti, Daniel Mihuţoiu. Oficialul echipei din Bălești consideră că echipa sa are prima șansă și a anunțat că obiectivul echipei este acela de a trece de echipa mehedințeană: „Obiectivul nostru este să ne calificăm la turneul zonal, acolo unde nicio echipă de juniori din judeţ nu s-a calificat. Din ce am citit despre ei, la Mehedinţi au fost două serii de juniori, ei au câştigat multe meciuri la masa verde, în timp ce noi am pierdut un singur meci din 26 de partide jucate”, a mai spus Daniel Mihuţoiu.

Returul acestui meci va avea loc sâmbătă, 14 iunie, la Strehaia.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.