RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Juniorii A1 merg la Hunedoara

/ 17 iunie 2014
Federația Română de Fotbal a anunțat ieri care sunt grupele zonale și locațiile în care se vor desfășura meciurile în urma cărora se va stabili careul de ași al echipelor de juniori A1.

vasilica            Internațional Bălești, campioană a Gorjului în acest sezon la această categorie, va face parte din Grupa a 2-a, alături de Universitatea Petroșani, Metalul Bocșa și CSS Caracal, meciurile urmând a se disputa în perioada 20-22 iunie la Petroșani. „Facem parte dintr-o grupă de 4 echipe. Universitatea Petroşani e o echipă bună, au jucători la naţionale, despre celelalte avem informaţii mai puţine. Noi vrem să câştigăm, doar locul 1 merge mai departe şi pentru asta”, a fost reacția antrenorului Dan Vasilică la aflarea adversarilor din Turneul Zonal și al locației undevor avea loc cele trei dispute ale echipei sale pentru un loc în semifinalele competiției.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.