RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Juniorii C de la Pandurii merg la Turneul semifinal

/ 8 iunie 2012

Juniorii C de la Pandurii Târgu Jiu au reușit performanța de a se califica la Turneul semifinal după trei victorii din tot atâtea meciuri la turneul de zonă disputat la Râmnicu Vâlcea.

După ce s-au impus cu 2-0 în fața celor de la Gaz Metan Severin și cu 3-0 în fața gazdelor de la CSM Râmnicu Vâlcea, elevii antrenorilor Eugen Pădureanu și Constantin Andriucă au avut un meci extrem de greu în fața Școlii de Fotbal „Gică Popescu”, partidă pe care a câștigat-o cu 1-0 grație golului înscris de Buzianu în minutul 21. Cei doi tehnicieni au mers în acest al treilea meci pe formula Anghel – Bordînc, Miroiu , Şomanescu, Romanescu – Buzianu, Todea, Tudor, Purece – Săndulescu şi Dodoi, pe parcursul jocului trimițându-i pe teren și pe Ciobanu, Croicu şi Giorgi.

Câștigând turneul de zonă, fără înfrângere și fără să primească gol, juniorii Pandurilor au reușit performanța de a intra în primele 12 echipe ale României la această categorie de vârstă, a copiilor născuți după 1997.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.