RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Memorialul „Victor Perescu” – Rezultate

/ 9 iunie 2014

Întrecerea baschetbalistică a avut un rol important în dezvoltarea tinerilor sportivi gorjeni, acest eveniment făcând o bună propagandă baschetului juvenil şi nu numai.

DSCF1039

S-au disputat doar trei jocuri, ci nu şase, aşa cum se stabilise iniţial, deoarece echipele C.S. „Amicii” Piteşti (baby-baschet), respectiv C.S.Ş. Craiova (under 16) nu au mai putut să efectueze deplasarea la Târgu Jiu.

Categoria Baby-Baschet

C.S.Ş Târgu Jiu – C.S.Ş Craiova 35-23 (16-7, 6-2, 7-10, 6-4)

Categoria Mini-Baschet

C.S.Ş. 1 Târgu Jiu – C.S.Ş. 2 Târgu Jiu 22-8 (5-4, 7-2, 6-1, 3-1)

Categoria Under 13

C.S. C.N.T.V. Târgu Jiu – A.S. Şcoala Generală Alexandru Ştefulescu Târgu Jiu 54-23 (22-2, 8-10, 12-4, 12-7)

Proaspeţii campioni ai Clubului Şcolar Sportiv Târgu Jiu (under 16) au evoluat şi ei în cadrul unui meci demonstrativ.

Preşedintele Asociaţiei Judeţene de Baschet Gorj, Marius Vlaicu, consideră că succesele Energiei Rovinari au un rol important în dezvoltarea sportului cu mingea la coş din judeţul nostru: „Domnul profesor Victor Perescu a fost primul promotor al baschetului din judeţul Gorj. Ne pregătim pentru  campionatul de baby-baschet ce va avea loc la Craiova în perioada 21-28 iunie, sub egida Federaţiei Române de Baschet. Felicităm toate echipele participante, iar noi sperăm ca la ediţiile viitoare să avem şi o echipă din străinătate. Baschetul are viitor în Gorj. Faptul că Energia Rovinari a câştigat Cupa României, a însemnat o emulaţie pentru tinerii baschetbalişti din judeţul nostru”.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.