RSS post comments feeds rss email feeds twitter

A început Memorialul „Victor Perescu”

/ 27 mai 2011

În organizarea Direcţiei Judeţene pentru Tineret şi Sport Gorj, la Târgu Jiu a început de astăzi ediţia a doua a Memorialului „Victor Perescu” la baschet.

În acest an s-a mers pe organizarea Memorialului pe două categorii de vârstă, copii născuţi în 1996 şi 1998, competiţia beneficiind şi de participare internaţională.

Primele meciuri s-au disputat deja în această dimineaţă, la copii născuţi în 1996 CSS 2 Târgu Jiu a pierdut cu 37-52 meciul cu OKK Nibac Niş, în vreme ce la grupa 1998 s-au disputat două partide, CSS Târgu Jiu învingând pe OKK Junior Niş cu 94-41, iar U Mobitelco Cluj a trecut de CS Heart Drobeta Turnu Severin cu 62-29.

În această după-amiază sunt programate alte patru partide începând cu ora 16:30. La categoria 1996, CSS 1 Târgu Jiu va juca cu cei de la OKK Junior Niş, în vreme ce la categoria 1998 se vor disputa trei partide: U Mobitelco Cluj – OKK Junior Niş, CSS Târgu Jiu – CS Heart Drobeta Turnu Severin şi OKK Junior Niş – CSU Piteşti.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.