RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Vineri începe Memorialul “Victor Perescu”

/ 24 mai 2011

În acest weekend va avea loc la Târgu Jiu o interesantă competiţie de baschet rezervată juniorilor şi organizată de Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport Gorj.

Memorialul “Victor Perescu” se va desfăşura în perioada 27-29 mai pe terenurile de baschet din incinta Complexului “Municipal” din Târgu Jiu şi vor aduna la start nouă echipe, cinci la categoria juniorilor născuţi în ’98 şi patru la cea a juniorilor născuţi în ’96.

Competiţia se va bucura de participare internaţională, OKK Junior Niş va veni la Târgu Jiu cu două echipe, câte una la fiecare categorie de vârstă, iar la categoria juniorilor născuţi în ’96 va participa şi KK Bor.

La categoria juniorilor născuţi în ’98 vor intra în concurs CSS Târgu Jiu, OKK Junior Niş, U Mobitelco Cluj, CSU Piteşti şi CS Heart Drobeta Turnu Severin, în vreme ce la cea de-a doua categorie de vârstă vor participa două echipe ale CSS Târgu Jiu, OKK Junior Niş şi KK Bor.

În cazul în care vremea nu va permite desfăşurarea jocurilor în aer liber, ele vor avea loc în Sala Sporturilor din Târgu Jiu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.