RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia, cu sabia deasupra capului

/ 13 mai 2014
Energia Pandurii Târgu Jiu dispută miercuri o partidă extrem de importantă în cadrul fazei secunde a play-off-ului Ligii Naționale de handbal masculin, meciul cu Dinamo de la București lăsând doar uneia dintre combatante șansa de a mai spera la locul 4.

IMG_9622            După ce au pierdut meciurile cu HC Odorhei, Dinamo și Energia se întâlnesc miercuri de la ora 18:00 într-un meci de la care gorjenii așteaptă și o revanșă având în vedere faptul că în sezonul regulat Dinamo a câștigat ambele întâlniri. Antrenorul Liviu Andrieș este încrezător și spune că Energia poate continua lupta pentru atingerea obiectivului, acela de a accede în cupele europene: „Șanse sunt în continuare, destul de mari, și noi le vom juca până la capăt. E clar, va fi un meci de care pe care, cine câștigă va merge mai departe, cine pierde iese din cărți pentru locul 4. Sperăm să fim noi cei care vom lupta în continuare pentru acest obiectiv”, a declarat tehnicianul echipei gorjene. Acesta a făcut deplasarea la București cu un lot din care nu fac parte patru jucători, portarul Juzbasic și jucătorii de câmp Liberț, Roman și Mazilu, jucători pe care, oricum, Antrenorul Liviu Andrieș s-a bazat destul de puțin în acest campionat.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.