RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Petre Grigoraș: „Să suportăm criticile, cu capul plecat”

/ 7 mai 2014

Grigoraș admite că situația de la Pandurii este una delicată și că orice meci pe care echipa sa trebuie să-l dispute, indiferent de numele adversarei, este unul dificil.

grigoras otelulMai dificil este însă pentru Grigoraș pentru că acesta nu vede un progres înregistrat de jucători sau echipă în ultima perioadă, iar meciul de la Vaslui i-a dezvăluit încă o serie de probleme. În aceste condiții, Grigoraș alege calea umilinței din care speră ca toată lumea să învețe câte ceva: „Nu este nici un progres. Atunci când pierzi două meciuri cu 1-0. Când te bate Timişoara din partea a doua a clasamentului, când te bate Vasluiul o echipă dărâmată psihic după situaţia dramatică prin care trece, nu e un progres. Când nu marchezi şi mai mult nu ai ocazii de gol, cred că am avut 1-2 ocazii de gol, e prea puţin pentru a spera la ceva. Ce mai poţi spune? Trebuie să suportăm criticile, să stăm cu capul plecat când tribune ne va huidui sau fluiera. Asta merităm, deocamdată…”, a mai spus Grigoraș.

Grigoraș și, probabil, nimeni din conducerea Pandurilor nu mai speră la prea multe de la finalul de campionat, aceste patru etape rămase de disputat fiind privite doar ca o perioadă în care unii jucători ar trebui să-și revină la o formă pe care au avut-o cel puțin în prima parte a campionatului, în vreme ce alții vor avea ocazia să dovedească faptul că-și doresc să rămână la Târgu Jiu și prin aceasta să-l convingă și pe Grigoraș: „Am încredere că aceşti băieţi nu au cum să nu-şi revină după ce au demonstrat că pot juca la un nivel înalt. Inexplicabil evoluţiile lor, dar sunt convins şi conştient că au valoare mult mai mare decât au arătat în acest retur. Fiecare jucător trebuie să arate că merită să rămână la Pandurii. Sunt 8-9 jucători care îşi încheie contractele, unii au opţiune de prelungire pe anumite sume, alţii nu au. Vor fi opriţi dacă exprimarea va fi bună, le-am spus, dar cred că ştiu şi ei. Pentru ei mai mult decât importante sunt aceste jocuri, poate e şi viitorul lor în joc”, a mai spus Grigoraș.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.