RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia Rovinari, debut cu stângul în playoff

/ 25 aprilie 2014

Energia Rovinari nu a mai reuşit acelaşi joc bun ca în semifinalele Cupei României, gorjenii cedând la Ploieşti, scor 91-65 (24-10, 18-22, 30-12, 19-21)

Energia-vs-Asesoft-9-qpr

Întreg jocul a curs doar într-o singură direcţie, CSU Asesoft Ploieşti aflându-se la conducere pe întreaga durată a acestuia. Gorjenii au intrat mai greu în meci, iar după primele zece minute, gazdele aveau deja un avantaj de 14 lungimi. În sfertul secund, Energia a mai redus din ecartul prahovenilor, la pauză, tabela indicând scorul de 42-32. Imediat după pauză, odată cu accidentarea lui Darby, jocul oaspeţilor s-a rupt, iar la finele penultimului sfert, amfitrionii conduceau la o diferenţă de 28 de puncte, scor 72-44. Ultimele zece minute au fost câştigate de olteni, dar fără a mai putea reveni în meci. Scor final : 91-65 (24-10, 18-22, 30-12, 19-21). După această partidă, campioana en-titre are un avantaj de 1-0 în seria cu Energia Rovinari.

Meciul 2 va avea loc mâine, cu începere de la ora 20:00, la această partidă, băieţii lui Radu Stroescu urmând să beneficieze şi de suportul a aproximativ 50 de fani.

www.sportingorj.ro

Comentează!

7 Comentarii până acum

 • kkk spune:

  Unde suteti ma aia care sareau cu gura ca ii spargem pe Asesoft si in PO ?!

  Am spus ca acea cupa pe care am luat-o a fost direct Politic.

  Valoarea noastra e cea din meciul de astazi. Diferenta fiind enorma intre noi si Asesoft !

  • Duddy spune:

   Ar fi inutil sa ma apuc sa iti explic acum cat de aerian esti. Dar pot totusi sa spun ceva. Esti un ratat 🙂

  • klauss spune:

   Fii sigur ca daca a luat Energia cupa, o sa votez numai PSD 20 de ani de acum inainte… :))

 • paul spune:

  @kkk Un singur lucru bun pot spune despre tine si anume ca ti-ai ales foarte bine „numele”cu care postezi pe site:KKK sau daca puneai si o vocala erai *** sau poate ***.Indiferet ce alegi tot un „***”esti sau un mare „***”ca barbat nu vei fi niciodata!Indiferent de rezultatul din playoff va sustinem si va iubim si va multumim pentru imensa bucurie pe care ne-ati facut-o aducand Cupa Romaniei la baschet la Tg Jiu.HAI ENERGIA!!!

 • Laurentiu spune:

  Chiar nu inteleg de ce ii mai raspundeti……

 • Cosmin spune:

  Toate ca toate, dar eu inclin sa ii dau dreptate acestui individ…

  Pentru ca prea usor am reusit sa castigam meciul cu Asesoft din Cupa fata de ceea ce am aratat in campionat cu ei in cele 4 meciuri.

  Deci sa fim putin mai retinuti in a arunca cu vorbe grele , pentru ca ceva a fost la acel meci de Cupa.

 • paul spune:

  Cosmin,a fost ceva intr-adevar:dorinta jucatorilor de a demonstra ca au valoare,descatusarea de dupa plecarea lui Nini,dragostea fata de acest sport si pentru suporterii adevarati si in niciun caz prostiile pe care le bulguie kkk ala pe-aci!!!!In play-off marea campioana ASEHOTI si-au adus fluierasii potriviti,si-au luat masuri cum s-ar zice pentru ca au vazut ca nu-i de gluma cu ENERGIA iar ce a urmat a fost hotie la drumul mare.Efectiv,lupta cu morile de vant!!Prin urmare, sa le facem o „primire”asa cum se cuvine vaneri la meciul de acasa.HAI ENERGIA!!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.