RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Retrogradarea Vasluiului, un minus pentru Pandurii

/ 24 aprilie 2014

Situația disperată prin care trece echipa din Vaslui dă naștere la tot felul de scenarii, iar cel în care echipa moldoveană nu se va mai prezenta la meciuri este unul în care Pandurii are de pierdut.

matulevicius vasluiChiar dacă Pandurii ar câștiga cu 3-0 meciul de la Vaslui, Pandurii ar fi dezavantajată dacă echipa moldoveană ar fi retrogradată. După două neprezentări, FC Vaslui ar trebui retrogradată, iar rezultatele din retur ar fi anulate, fiecare echipă urmând a câștiga cu 3-0. Astfel, Dinamo ar câștiga două puncte după ce a făcut egal în retur cu echipa moldoveană, situație în care diferența dintre cele două echipe s-ar mări la 9 puncte. Cu nouă puncte de recuperat în șase etape, situația, deja destul de dificilă, ar deveni imposibilă pentru gorjeni, care și-ar vedea în acest mod spulberate și ultimele speranțe de a mai prinde locul patru în acest sezon și de a merge din nou în cupele europene.

www.sportingorj.ro

Comentează!

3 Comentarii până acum

  • Jocul nostru e prea "bun", deci hai sa vorbim de capra vecinului spune:

    In loc sa facem articole de genul asta ar trebui sa facem comentarii despre echipa, conducere si jocul echipei in ultimele meciuri. Jocul nostru e prea “bun”, deci hai sa vorbim de capra vecinului (apropo capra noastra la anul poate ajunge in aceeasi situatie – vezi sponsorizarea echipei).

  • Other spune:

    Cine chiar mai crede ca Pandurii mai pot ocupa locul 4 NU SE PRICEPE LA FOTBAL ! In situatia actuala locul 6 este o performanta ! Dar putem ajunge si pe locul 10 !

  • gorj spune:

    nu este un minus ci un plus !!! avem locul 5 si implicit un castig mai bun de la televiziuni!!!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.