RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraș este noul antrenor al Pandurilor!

/ 24 aprilie 2014

Grigoraș a confirmat faptul că a acceptat oferta Pandurilor de a prelua echipa însă nu a făcut publice detaliile înțelegerii, acesta urmând, se pare, a mai fi negociate.

grig observatorul„Am acceptat propunerea de la Pandurii pentru a avea timp să cunosc jucătorii, sunt foarte multe schimbări la nivel de lot și vreau ca până la finalul sezonului să mă familiarizez cât de cât cu jucătorii. În primul rând voi face o evaluare personal corectă a lotului și în funcție de ce voi constata în trei săptămâni, o să încercăm să complectăm lotul apoi. De la vară, trebuie să ne propunem un obiectiv pe care putem îl îndeplinim pentru că lumea s-a învățat déjà cu performanța la Târgu Jiu. Se știe că cel mai greu e să te menții acolo, sus, după ce ai ajuns”, a declarat Grigoraș după reinstalarea sa ca antrenor al pandurilor.

Din păcate pentru cei care sperau ca noul tehnician să ducă din nou Pandurii în Europa League, Grigoraș crede că șansele de a prinde un astfel de loc sunt acum minime: „Obiectivul cred că, în proporție de 90%, este compromis. Au mai rămas doar 18 puncte puse în joc și avem o diferență de 7 puncte de recuperate până la locul IV”.

Cu privire la meciul de duminică, Grigoraș spune că speră la un debut cu o victorie, exact ce le-a lipsit Pandurilor în această primăvară pe teren propriu: „Nu voi avea deloc timp să mă acomodez, o voi face practic din mers pentru că duminică urmează deja meciul cu Timișoara. Vă dați seama că ar însemna o mare satisfacție pentru mine să reușesc un rezultat pozitiv chiar la debut. Să dea Dummnezeu să obținem prima victorie de acasă din 2014! În felul ăsta ar fi și meritul echipei dinaintea mea”, a declarat Grigoraș. Acesta a mai declarat că principala sa misiune în aceste zile este de a ridica moralul jucătorilor: „Se pare că echipa a uitat să câștige acasă, iar acest lucru cred că a supărat foarte mult. Timpul este foarte scurt, prea multe nu pot să fac, decât să lucrez la ridicarea moralului jucătorilor, că restul, pregătirea fizică e deja așa cum e. La prima vedere meciurile care vor urma par accesibile așa că obiectivul meu personal ar fi să câștigăm toate cele trei partide de acasă”, a încheiat noul tehnician al Pandurilor.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.