RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraș vine joi la Târgu Jiu

/ 23 aprilie 2014

Petre Grigoraș va veni la Târgu Jiu pentru a negocia cu conducerea Pandurilor termenii revenirii sale pe banca echipei gorjene, rămasă fără antrenor principal după despărțirea de Cristi Pustai.

grigoras medias             Cel pe care galeria îl alinta ca fiind „cel mai tare din oraș”, Petre Grigoraș a primit în această seară o ofertă oficială din partea președintelui Mihai Prunariu și spune că ia în calcul această ofertă: „M-a sunat domnul Prunariu și m-a anunțat că echipa își caută antrenor după despărțirea de Cristi Pustai. Deci, acum se poate spune că e vorba de o ofertă oficială ca să preiau Pandurii. Concret, chiar mâine o să vin la Târgu Jiu ca să vedem ce și cum. La prima vedere e foarte tentant, că doar sunt liber de contract, dar nu trebuie să mă iau doar după faptul că te iubește lumea, eu acum trebuie să mă gândesc foarte bine și să iau decizia cea mai bună. Că nu vreau să fac echipa de râs și nici pe mine… E bine totuși, că s-au gândit la mine, asta înseamnă că Pandurii cu mine antrenor, a avut priză. Se pare că eu sunt o variantă fericită pentru echipa din Târgu Jiu”, a declarat Petre Grigoraș. Acesta a confirmat că ar fi preferat să preia o echipă doar la început de campionat, însă situația îl poate aduce mult mai repede pe banca Pandurilor: „E posibil mâine seară sau cel mai târziu vineri dimineață să anunț decizia mea. Sincer, ar fi fost mai bine să se încheie sezonul cu fostul antrenor, dar cum în lume nu există echipă fără antrenor… Îmi aduc aminte că exact în urmă cu un an și patru luni trebuia să plec eu și tocmai peste o zi a venit un altul. Iar acum, dacă voi accepta propunerea, 100% voi fi pe bancă la meciul cu Timișoara”, a mai declarat Grigoraș.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.